Громади Закарпаття можуть узяти участь у конкурсі «Кращі туристичні села», який проводить ООН

Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА 28.02.2024 11:08 ПОДІЇ


Кандидатів від України відбиратиме спеціально створена при Державне агентство розвитку туризму України комісія з незалежних експертів, які оцінюватимуть заявки відповідно до вимог UN Tourism. Загалом від кожної країни на конкурсі можуть бути представлені не більше 8 учасників.


Ознайомитися з положенням, критеріями та інструкцією до заповнення заявки можна за посиланням http://surl.li/qzynk. Прийом заявок триває до 10 березня 2024 року.

Документи потрібно надіслати на електронну адресу dart@tourism.gov.ua із зазначенням у темі листа «Конкурс The Best Tourism Villages».

Учасники, які пройдуть відбір в Україні, будуть подані на розгляд незалежної зовнішньої Консультативної ради при UN Tourism, до складу якої входять експерти з різних галузей. Вони оцінюватимуть заявки відповідно до трьох основних ознак сталого розвитку територій: економіка, соціальна сфера та навколишнє середовище.

Список сіл, які пройшли відбір, буде оголошений на офіційних ресурсах UN Tourism та ДАРТ у третьому кварталі поточного року. Це вперше Україна може бути представлена на всесвітньому конкурсі «Кращі туристичні села».

Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат