На Рахівщині двоє зловмисників, один з яких неповнолітній, викрали авто в туриста

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області 28.02.2024 12:02 КРИМІНАЛ

 

Днями до поліції зателефонував 26-річний мешканець Чернівців, та повідомив, що у селі Лазещина Рахівського району невідома особа викрала його автомобіль «Jeep Grant Cherokee».

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили, що заявник залишив своє авто на стоянці, ключі віддав охоронцю та пішов. Через деякий час до приміщення охоронника проникла невідома особа, взяла ключі від «Jeep Grant Cherokee» та викрала дане авто.

Автомобіль заявника правоохоронці розшукали за 1 кілометр від місця скоєння злочину. У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до угону автомобіля причетні 17-ти та 21-річний мешканці міста Шпола Черкаської області.

У результаті проведених заходів співробітники кримінальної поліції Рахівського районного відділу поліції з’ясували, що зловмисники встигли втекти на територію Івано-Франківської області. Фігурантів оперативно розшукали та доставили до відділу поліції. 21-річного мешканця Черкаської області, відповідно до статті 208 КПК України, поліцейські помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому та його неповнолітньому спільнику слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат