У Малому Березному автомобіль зіткнувся з електроопорою - водія довелося деблокувати рятувальникам

103 Закарпаття 30.04.2024 23:47 ПОДІЇ

Водій народився у сорочці» – каже лікар бригади № 1300 Леонід ХОДАНИЧ, розповідаючи про сьогоднішню ДТП у с. Малий Березний.

Виклик на лінію "103" надійшов о 10.58: «Дорожньо-транспортна пригода по вулиці Центральній, легковик з’їхав на узбіччя і врізався у стовп електроопори». За 7 хвилин ????бригада №1300 (лікар Леонід ХОДАНИЧ, фельдшер Володимир СЕРКО, водій Василь ЛУЖИЦЬКИЙ) на місці пригоди.

Постраждалий – затиснутий в авто. Поки рятувальники за допомогою спецобладнання деблокують постраждалого, медики проводять маніпуляції зі знеболення та іммобілізації. У 31-річного водія – підозра на травму хребта, перелом лівої плечової кістки. На жорстких ношах зафіксованого пацієнта обережно перекладають до «швидкої», де медики стабілізують його стан. Чоловік опритомнів, почав відповідати на запитання лікаря, скаржитися на дискомфорт, але всі його життєвоважливі показники стабільні.

Бригада «швидкої» із сиреною мчить до Ужгорода, де в приймальному відділенні ЦМКЛ вже чекає команда фахівців-медиків. Зараз пацієнт після повного обстеження перебуває на лікуванні в медзакладі.    

103 Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат