В Ужгороді влада та бізнес говорили про забезпечення роботою ветеранів, які повернулися з фронту

30.04.2024 21:57 ПОДІЇ

 

Провели в Ужгороді захід з представниками бізнесу, роботодавцями на тему «Повернення ветерана на робоче місце», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Питання актуальне і важливе, адже підтримка ветеранів, інтеграція їх у мирне життя та соціум після війни – невід’ємна частина державної політики.

Чимало працівників підприємств, організацій зараз на передовій, хтось із них повернеться на своє місце роботи, хтось захоче змінити фах.

Освіта і перекваліфікація ветеранів та ветеранок - елемент їх успішної реінтеграції. Та варто памʼятати, що до цього процесу потрібно готувати весь колектив. Важливо залучати всі наявні ресурси для того, щоб ветерани мали можливості для навчання. По країні вже спостерігаємо позитивну тенденцію - бізнес активно відкриває можливості для працевлаштування ветеранів.

До дискусії долучились представники підприємств, великого і малого бізнесу регіону – ТОВ «Флекстронікс», швейної фабрики «Парада», ТОВ «Інтерфіл», КП «Водоканал Ужгород», ТОВ «Н2О» та багато інших.

Ми у боргу перед цими людьми. Допоможемо їм повернутися до гідного мирного життя разом.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат