В Ільниці загубився малолітній хлопець, його шукали добу

13.06.2019 22:51 ПОДІЇ

Учора, 12 червня, о 22:00 до Служби порятунку області повідомили про зникнення 4-річної дитини. З'ясувалося, що хлопчик, перебуваючи разом з дорослим на полі, що в с. Ільниця Іршавського району, захотів пити й   самостійно пішов додому, відстань до якого становить близько 300 метрів.

Через кілька годин рідні також повернулися з поля й зрозуміли, що Назарчика ніде нема. Спочатку дитину шукали разом з односельцями, а потім звернулися за допомогою до правоохоронців, які й повідомили про це рятувальників.

Пошуки дитини тривали до першої ночі. Було залучено рятувальників, поліцейських, кінологів та 25 місцевих жителів. Було обстежено прилеглі території, а також кілька кілометрів берега уздовж річки Ільничка, що протікає неподалік від місця зникнення дитини.

Сьогодні, 13 червня, о 06:00 пошукові роботи продовжилися. До них залучено бійці ДСНС, 3 гірські рятувальника та спецавтомобіль, 10 поліцейських і 2 одиниці техніки, а також допомагали у пошуках 20 місцевих жителів.

О 13:20 однією з пошукових груп п’ятирічного Назарчика було знайдено. Дитина жива, але потребувала опіки медиків, тому її госпіталізовано до лікувального закладу.

Усього до пошуків дитини упродовж доби залучалося понад 100 осіб та 8 одиниць техніки, серед яких 31 рятувальник та два спецавтомобілі.

За повідомленням ДСНС та ГУНП.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат