Обличчя фальшивого патріотизму або рахівський активіст в обіймах Бахуса за кермом

07.11.2018 11:46 ПОДІЇ

Здається, такий колоритний персонаж наших публікацій як депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник прагне, щоби про нього писали якомога частіше.

Посудіть самі. У своїх виступах він любить всіх критикувати, скромно виставляючи свою персону таким собі борцем за державу. Прочитаєш, просто просльозишся: який колорит речі, який патріот. І все би гаразд, якби не одне але. Але річ і тому, що під час розслідування виявляється, що його критичні стріли не мають правдивості, а сам «патріот» забуває, що в самого, як мовиться, рильце в пушку.

Можливо, п. Микола прагне зірвати лаври слави Жириновського, який свого часу казав: говоріть про мене, критикуйте мене, тільки не мовчіть про мене. Про діяння депутата та його родичів наше видання вже писало. Отож, щоб п. Микола не втратив лаврів слави, продовжуємо про нього публікувати. У нашому матеріалі, як замітив читач, ми викладаємо тільки факти. Не відступимо від фактів і цього разу.

На своїй сторінці у Фейсбук колишній начальник обласного управління міліції Закарпаття Віктор Русин опублікував невеликий але цікавий пост:

«Добрий ранок друзі!!! Великий праведник, самий чесний, руки якого ніколи нічого не брали, білий та пушистий напився як свиня та сів за руль. Може хтось впізнав цього великого патріота??? Поділіться та напишіть. Кокіш-Мельник просипайся, а то люди переживають».

Стиль викладу збережено. Відтак п. Русин додав і два вельми красномовні фотографії. На фото за кермом авто у стані «невагомості» (мабуть, алкогольної) згаданий районний депутат поринув у царство блаженного сну.

Як відомо, п’яний за кермом є потенційний злочинець. І Віктор Русин як ніхто інший добре знає статистику аварій на автошляхах області та трагічні випадки внаслідок водіння авто у нетверезому стані. Тому генерал недарма наголошує на стані «невагомості» великого «патріота». Випадків, коли виникали смертельні ДТП, результатом яких було керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння є досить частими. Добре, що п. Микола просто «відключився» за кермом. Бо хто знає, що могло трапитися, якби він, перебуваючи в обіймах Бахуса, ще захотів з форсом проїхатися в районі.

Є гарантія того, що не трапилася б ДТП? Дуже сумнівно.

Схоже, що це аж ніяк не єдиний випадок, коли п. Кокіш-Мельник сідає за кермо автомобіля «під мухою».

1 листопада цього року на сторінці в соціальній мережі Фейсбук Володимир Стегура також написав пост:

«Щойно працівниками поліції було затримано відомого псевдоактивіста депутата Рахівської районної ради від партії «Укроп» Кокіш-Мельника М.Ю. На п’яного депутата складено протокол за водіння в нетверезому стані та непокору працівникам поліції. Яка буде реакція керівництва партії, що її депутати роз’їжджають п’яними та закон для них не діє».

Варто побачити коментарі під постом: «шо, оп’ять?; напевно реакція партії така, раз «Укроп» будем «дєлать маринад»; він багато разів їздив п’яний і нічого йому не було; не п’ю спиртне і вам не раджу! Бачила особисто не один раз , як він як він сідав в п’яному стані за руль і їхав!…»

Як кажуть, злазь, приїхали!

Коментуючи свою поведінку п. Микола чомусь передав «вітання» керівнику Головного управління національної поліції в Закарпатській області п. Стефанишину. При тому за сам факт водіння у нетверезому стані депутат виправдовувався, мовляв, він не пив. Це можна розцінювати як погрозу Роману Стефанишину? Чи може, особисто керівник поліції області в Миколу насильно вливав «зеленого змія», а той бідний з усіх сил брикався і відбивався.

Вищезгаданих коментарів щодо поїзди депутата під супроводом «зеленого змія» можна ще наводити багато. Таке собі партійне укроповське «обліко морале» сучасного українського «патріота» й депутата. Як бачимо, стан «алкогольної невагомості» за кермом машини для п. Миколи стає нормою. Тому виникає резонне запитання: чи місце таким людям у владі? Чи, може, в партії «Укроп» така поведінка є прийнятою нормою?

Не виключено, що якщо згаданий персонаж не зробить належних висновків щодо поїздки під «мухою» за кермом автомобіля, то знову стане героєм наших публікацій.

Антикорупційне агентство

.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат