Москаль стверджує, що немає ніякої афери у питанні демонтажу продуктопроводу

29.10.2018 20:17 ПОДІЇ

Ми повідомляли, що в районі Дубриничів вирізають старий продуктопровод, а пальне, яке там залишилося продають на АЗС. Голова ОДА Геннадій Москаль каже, що земельна ділянка разом із трубопроводом була передана в оренду «ПрикарпатЗахідтрансу» ще в 2010 році.

Демонтаж продуктопроводу на Закарпатті, про який розповіли журналісти одного з центральних телеканалів, став можливим на підставі рішень, що були прийняті вісім років тому.

– Ще 30 березня 2010 року Дусинська сільська рада (Свалявський район) на своїй сесії прийняла рішення про передачу в оренду ДП «ПрикарпатЗахідтранс» земельної ділянки площею 15,88 га на 25 років, – повідомляє Геннадій Москаль. – А через півроку, 9 вересня 2010 року, між сільрадою і ДП «ПрикарпатЗахідтранс» був підписаний договір оренди цієї землі. Там чітко вказано, що на ділянці розміщені об’єкти нерухомого майна та інші об’єкти інфраструктури, а її цільове призначення – землі трубопровідного транспорту. Сам договір підписаний для обслуговування продуктопроводу та наземних споруд, які розміщені на землях Дусинської сільської ради. До речі, щомісячна орендна плата ділянки становить 10 тисяч 20 гривень 28 копійок. То невже за вісім років не можна було розібратися, що робити з продуктопроводом (який, до речі, виведений із експлуатації ще в 1997 році), щоб зараз не розповідати глядачам про «аферу на мільярди, масштабне злодійство й мародерство, руку Кремля» та інші страшилки?

Документи.

Читайте також:
Кремль і наші продажні чиновники провернули на Закарпатті аферу з нафтопроводом. Шокуючі подробиці

Коментарі :


01.11.2018 10:12 немоскаль

ну-ну, москалику: поживемо – побачимо, на чию користь піде метал, ліс, земля на нафта з цієї ніби "афери"


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат