Молодики із символікою "Національного корпусу" зруйнували огородження на Набережній Незалежності

12.09.2018 03:02 ПОДІЇ

Сьогодні ввечері група невідомих молодиків, приблизно 30 осіб, із символікою на футболках "Національний корпус", зруйнували загородження будівельного підрядника. З цього приводу група Save Uzhhorod оприлюднила заяву.

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА

Ми, ініціативна група SAVENABKA та громадськість міста Ужгород, яка солідарна з нашими вимогами, наголошуємо, що всі наші дії в питанні вирішення проблеми оновлення набережної Незалежності в Ужгороді спрямовані виключно на конструктивне вирішення питання та проводяться виключно в рамках чинного законодавства.

Однак, у зв'язку із значним резонансом та підвищенням градусу напруги в суспільстві, що виник через небажання міської влади приймати відповідальні рішення, до вирішення створеної владою проблеми вже почали долучатись різноманітні політичні сили, які не мають відношення до нашої ініціативи, з якими ми не співпрацюємо та які нами не контролюються.

Сьогодні, 11 вересня 2018 року, о 20:09 представники нашої ініціативної групи у складі близько 30 осіб стали свідками хуліганських дій, вчинених групою невідомих осіб щодо огороджувальних парканів будівельного підрядника на набережній Незалежності. Група осіб була одягнута у футболки із символікою "Національного корпусу". Ми зафіксували подію на фото та відео, і викликали поліцію.

Ми офіційно відмежовуємось від неконструктивного підходу та діяльності поза межами чинного законодавства, які вчиняються представниками політичних сил та рухів радикального спрямування або сторонніми особами, що можуть асоціюватись із нашим громадським рухом.

Save Uzhhorod

Коментарі :


23.09.2018 11:19 жуст

вся беда не в том,что кто-то хочет сделать ту набережную красивей.беда в том ,что законы украины позволяют при этом безбожно воровать.и так будет всегда пока мерами,президентами,главами обладминистраций стают бизнесмены.бо бизнеса в украине по большому нет.все это ворье.и если такой вот вор-бизнесмен становится распорядителем народных денег,чего он будет делать-правильно воровать.если вот ловят таких воров-меров за руку,так другой вот такой-же мигом берет того вот на поруки.и все.а все эти национальные корпуса,просто жаба давит когда одни воруют,а они как-бы не у дел.поставь такого вот мером и посмотрите что все будет так-же.тока вот другие какие нибудь ура патриоты заорут караул грабят народ.и так будет до тех пор пока в украине не будет нормальных законов,какие уневозможнят творить,то чего творит теперешня власть и не только в унгваре


14.09.2018 08:56 хто ви насправді

Кричати ви можете, а хтось рипнув більше і ви всі свої тупі голови в пісок, пуканами доверху.Оприділіться що хочете...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат