Останній шанс здобути вищу освіту за співбесідою без ЗНО

admin 11.07.2018 15:56 ПОДІЇ

26 липня завершиться прийом документів на здобуття другої вищої освіти без ЗНО! З наступного року - лише через ЗНО!
Кафедра фінансів і банківської справи економічного факультету УжНУ пропонує Вам унікальну можливість за 1 рік і 4 місяці здобути другу вищу освіту і освітній ступінь «Магістр»


Кафедра фінансів і банківської справи економічного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет» пропонує Вам унікальну можливість за 1 рік і 4 місяці здобути освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», обравши спеціалізацію «Фінанси і кредит» або «Митна справа та оціночна діяльність».

Зробивши вибір на користь цієї спеціальності Ви розширює сферу майбутньої професійної діяльності, тим самим даючи самому собі можливість у перспективі побудувати успішну кар’єру у тій галузі професійної діяльності, яка для Вас є пріоритетною. Тобто, отримавши диплом про вищу освіту, Ви матимете можливість займати в майбутньому керівні посади в будь-яких фінансово-кредитних установах.

Форми навчання: денна / заочна.

Необхідні випробування для вступу на ОС «Магістр»:
— фахове вступне випробування;
— іноземна мова.

Необхідний пакет документів:

— копія документу, що посвідчує особу та громадянство (паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків);
— документ державного зразка про здобуту вищу освіту, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або завірені копії;
— копія військового квитка (для чоловіків);
— 4 кольорових фотокарток розміром 3х4 см.

У Вас є можливість перехресного вступу на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра або спеціаліста, здобутого за БУДЬ-ЯКОЮ іншою спеціальністю, за умови проходження співбесіди та додаткових вступних випробувань.

Термін прийому заяв та документів — з 12 по 26 липня 2018 року включно.

Розмір оплати за навчання:
денна форма – 16 000 грн;
заочна форма – 12 550 грн (з можливістю помісячної оплати).

Детальна інформація на офіційному сайті ДВНЗ «УжНУ» за адресою: https://www.uzhnu.edu.ua/uk/cat/abiturient/master_degree.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат