Москаль закликає мешканців Ужгородщини повпливати на депутатів Райради

03.07.2018 23:43 ПОДІЇ

Голова Закарпатської ОДА просить прийти на сесію Ужгородської районної ради і особисто висловити свою «народну любов» депутатам, котрі намагаються ліквідувати чотири дитячі школи мистецтв.

Геннадій Москаль звернувся до керівництва та депутатського корпусу Ужгородської районної ради з пропозицією терміново зняти з розгляду найближчої сесії проект рішення «Про утворення Комунального закладу Ужгородської районної ради «Ужгородська районна дитяча школа мистецтв». Цей проект передбачає ліквідацію Середнянської дитячої школи мистецтв, Тарновецької дитячої школи мистецтв, Коритнянської дитячої школи мистецтв, Малодобронської дитячої школи мистецтв, Ужгородського районного центру дитячої творчості та створення на їх основі одного комунального закладу – Ужгородської районної дитячої школи мистецтв.

– Районна рада не будувала й не відкривала ці школи, а проект рішення з’явився на сайті районної ради опівночі 28 червня, тобто за 15 днів до сесії, що є грубим порушенням законодавства, – заявляє Геннадій Москаль. – Якщо таке рішення все-таки буде прийнято, я скасую його через суд, після чого направлю звернення у Верховну Раду України з проханням розпустити Ужгородську районну раду за прийняття протизаконних рішень. Закликаю мешканців Середнього, Тарнівців, Коритнян та Малої Доброні прийти на сесію райради, яка відбудеться цієї п’ятниці, 6 липня, подивитися, як обрані ними депутати намагаються вигнати на вулицю педагогічні колективи й дітей і особисто висловити їм свою «народну любов».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат