Чехи подарували закарпатським рятувальникам GPSпристрої, компресор та квадрокоптер

Прес-служба ДСНС 16.05.2018 23:53 ПОДІЇ

 

Відсьогодні гірські рятувальники краю озброєні   GPSпристроями, а вогнеборці Ужгорода мають на озброєнні компресор високого тиску Bauer Verticus 5 та квадрокоптер DJI Phantom 3.

Усі ці корисні подарунки було вручено сьогодні, 16 травня, під час наради у 1-му державному пожежно-рятувальному загоні   гетьманом Пардубицького краю Мартіном Нєтоліцкім та головою Крайового товариства пожежників Пардубицького краю Йозефом Бідмоном.

У свою чергу начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак подякував чеським друзям за підтримку та надану допомогу й зазначив, що це обладнання - вкрай корисне для закарпатських рятувальників. І хоча воно безпосередньо не буде застосовуватись для порятунку людського життя та майна, але допоможе рятувальникам у повсякденній роботі.

Далі чеські колеги ознайомилися з роботою служби порятунку «101» та пожежним «озброєнням» закарпатських вогнеборців. На території 14-ї державної пожежно-рятувальної частини гості оглянули автопарк закарпатських вогнеборців та дуже тішилися тим, що він поповнився новим автомобілем МАЗ. А ще роздивлялися обладнання та власноруч тестували його.

Ну і звісно ж чеські колеги проінструктували закарпатських рятувальників, як користуватись отриманими подарунками.

Прес-служба ДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат