З Ужгорода та Мукачева до Кошиць запустили дешевий автобус

15.04.2018 01:51 ПОДІЇ

Бюджетна транспортна компанія RegioJet відкриває рейси в Україну.

Як повідомляє видання "Кошице-24", перший рейс з Мукачева та Ужгорода повинен відбутися вже сьогодні, в неділю 15 квітня.

Компанія RegioJet спланувала рейс так, щоб пасажири могли встигнути в Кошице на потяг цієї ж компанії до Праги.

Рейси будуть здійснюватися щодня. Вартість квитка на автобус - всього 5 євро (125 гривень).

Із Кошице до Ужгорода автобуси будуть виїжджати о 23.00 місцевого часу. Тобто, через 20 хвилин після прибуття потягу з Праги. Якщо потяг запізнюватиметься, то й автобус буде відходити із запізненням, щоб дочекатися пасажирів, - повідомили в компанії RegioJet.

У місто Міхаловце автобус прибуватиме о 00:10 і відправлятиметься о 00:20 місцевого часу. Передбачається, що в Ужгороді автобус буде о 3:10 київського часу, а в Мукачеві о 4:10.

У напрямку з України автобус відправлятиметься о 15:15 з Мукачева, о 16:15 з Ужгорода. У Міхаловце автобус прибуватиме в 17:25 центральноєвропейського часу, а в Кошице в 18:45. Через 20 хвилин після цього з Кошице відправляється потяг компанії RegioJet до Праги.

Компанія RegioJet має угоду з перевізниками SANYTOUR та ТОВ Закарпатєвролінії, які і будуть перевозити пасажирів на своїх комфортабельних автобусах, які мають Wi-Fi і стюардес, які будуть розносити пасажирам безкоштовні гарячі напої, - повідомляє "Кошице-24".

prozak.info

ТЕГИ : ужгород кошице автобус

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат