Він що лорд, сер, пер, хєр? Нащо йому англійський паспорт? – Москаль про Насірова (ВІДЕО)

admin 20.03.2017 20:52 ПОЛІТИКА

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль емоційно прокоментував інформацію про британський та угорський паспорти відстороненого голови ДФС України Романа Насірова.


Про це він сказав журналістам перед початком засідання Ради регіонального розвитку у Києві.

На думку Геннадія Москаля, президентський закон про заборону подвійного громадянства має стосуватися лише чиновників.

Половина закону – позитивна. Маю на увазі вищих посадових осіб – починаючи від президента аж до депутата сільської ради. Друге – простих громадян це не повинно стосуватись,
– переконаний губернатор Закарпаття.

За словами Москаля, заробітчани, які заради кращого життя отримали паспорти інших країн, жодної загрози національній безпеці України не несуть.

"Бабця собі пасе корову, молоко несе на ринок. Яку вона загрозу представляє національній безпеці України? Або ті заробітчани, які отримали закордонні паспорти не з такої вже великої любові. А тому, що вони там себе почувають громадянами Євросоюзу – мають медичну допомогу, правовий захист. Європейцями – не в нашій країні, а в чужій", – наголосив Геннадій Москаль.

За його даними, на 10 тисяч населення у Києві подвійних громадян удесятеро більше, ніж на Закарпатті.

В контексті подвійного громадянства він також згадав відстороненого голову Державної фіскальної служби, в якого, за інформацією САП, є не лише український паспорт, а й угорський та британський.

Ті, хто продалися, живуть у Києві. Для чого Насірову англійський паспорт? Він що лорд, сер, пер, хєр? Хто він? Ніхто – дрібний барига. Ті, хто мають паспорти, вони в Закарпатті не живуть, вони живуть в Європі й інвестують гроші в Закарпаття – перший інвестор – це заробітчани,
– наголосив Геннадій Москаль.

http://24tv.ua/

admin

Коментарі :


24.03.2017 12:44 жуст

аплодую вам пане маскаль,але на жаль,так не думае пан порошенко и уся його комунистична банда. вони давно мають и не тильки друге громадянство а и виллы на узбережжи середземного моря в испании бизнес обовьязково ну як без нього там -же.ну ,а що касается насирова ни вин не пер не мер и навить хер вин просто банальный злодий.або як назвав його одын з його друзив вин е инвестыцийный банкир,что в украине то-же самое-злодий бо что такое украинские банки многие украинцы знают не понаслышке   а испытали их на себе .кто узял кредит и расчитался досрочно но до сих пор должен оказывается.а кто з дуру продав квартиру отнес деньги в банк и в результате остался и без денег и без квартиры.и права гонтарева ох как права что разогнала эти х жуликов по миру.все ура патриоты закидывают ей знищення украинской банковской системы-но увы не по своей воле она это зробила.просто сша давно они украинские банки просто надоели и вот снова ура патриоты начали орать мол руские банки им мешают-но она гонтарева ничего с ними не может сделать увы-в них этих банках просто меньше воруют а насиров никуда не утикне бо у него не все в порядке и с американскими ценными бумагами а с этим не шутят как только он смоется в какой-нибуть гондурас то эго просто ждет доля одного из украинских премьер министров времен кучмы.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат