Прокуратура може скасувати рішення кількох сесій міськради Іршави

admin 14.03.2017 20:02 ПОДІЇ

Черговий скандал виник в Іршаві і цього разу повинна втрутитися прокуратура

На сторінці закарпатського осередку Радикальної партії оприлюднено лист народного депутата Юрія Чижмаря Генеральному прокурору щодо порушень Іршавською міськрадою регламенту і відсутність на це реакції місцевої прокуратури.

"Радикали Іршавщини вимагають провести службову перевірку роботи прокуратури в Іршавському районі!
З відповідним зверненням до народного депутата РПЛ Юрія Чижмаря звернувся депутат іршавськоі міської ради Олександр Улашин.
Депутат обурений грубим порушенням регламенту, який систематично відбувається у роботі Іршавськоі міської ради. Цей державний орган всупереч Конституції обмежує права громадян на доступ до публічної інформації та позбавляє можливості усіх зацікавлених сторін брати участь в обговоренні проектів рішень органу місцевого самоврядування. Як наслідок, всі рішення міської ради прийняті з порушенням належної процедури їх ухвалення. Як наслідок рішення міської ради не мають юридичної чинності з огляду не оприлюднення цих документів на офіційному сайті ради.
Народний депутат від РПЛ Юрій Чижмарь вже звернувся до Генерального прокурора з вимогою провести детальне розстеження того, що відбувається у стінах Іршавськоі міської ради", - йдеться в повідомленні.
Юрій Чижмар просить Генерального прокурора дати оцінку прокуратурі района, яка ніяк не реагує на порушення регламенту міськрадою.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат