Ужгород: акція “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”

admin 10.08.2017 16:36 ПОДІЇ

За підтримки громадської організації “Ти не один” 13 серпня в Ужгороді на площі Театральній пройде Всеукраїнська культурно-мистецька патріотична акція під назвою “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”

За підтримки громадської організації “Ти не один” 13 серпня в Ужгороді на площі Театральній пройде Всеукраїнська культурно-мистецька патріотична акція під назвою “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”. Початок - о 17.00.

Масштабна акція відбудеться в усіх обласних центрах нашої країни. Проект стартував 31 липня у м.Дніпро і закінчиться 24 серпня, на День Незалежності, у прифронтовому місті Покровськ Донецької області.

Акція має на меті значно розширити коло людей в усіх регіонах України, охочих приєднатися та своїми діями підтримати гасло акції “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”, повідомляють в Ужгородській міській раді.

Упродовж акції через всю Україну провезуть виконану близько 10 000 дітей та дорослих Картину Миру розміром 4х5 метрів,закріплену на автомобілі. Картина складається з пазлів з усміхненими обличчями українців і занесена до Національного реєстру Книги рекордів України. У кожному місті на центральній площі проведуть масштабний презентаційно-мистецький захід.

У рамках заходу будуть проведені благодійні аукціони українських художників під гаслом “Мистецтво лікує” (кошти від реалізації кожної картини перерахують на лікування воїна АТО, дані про якого нададуть військові) та майстер–класи з малювання.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь в акції, головною метою якої є показати світу, що всі дорослі і діти мають єдине бажання – жити в щасливій країні.

http://zak-kor.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат