Значна частина Нового району Ужгорода досі без води. Але нога мера сюди не дійшла

admin 28.07.2017 08:01 ПОДІЇ

Адміністрація міськводоканалу повідомила, що у рамках реконструкції підвищувальної насосної станції (ПНС) “Алея-13” з двома резервуарами по 1000 кубометрів, проводитиметься профілактика та заміна запірної арматури і перевірка на діючих мережах


Адміністрація міського водоканалу напередодні повідомила, що у четвер, 27 липня, в рамках завершальних робіт із реконструкції підвищувальної насосної станції (ПНС) “Алея-13” з двома резервуарами по 1000 кубометрів, проводитиметься профілактика та заміна запірної арматури і перевірка на діючих мережах.

На час виконання робіт буде призупинено роботу ПНС “Алея-13”, яка забезпечує водопостачанням значну частину Нового району. Тому водопостачання не буде на вулицях Достоєвського, Легоцького, Чорновола, Богомольця, Міцкевича, Годинки, Заньковецької та Перемоги (останні дві – від перехрестя з Достоєвського), а також у кінці вулиць Можайського та 8 Березня. Водопостачання відновлять одразу ж після завершення робіт. Орієнтовний термін їх виконання – з 10:00 по 16:00.

На годиннику 20.45. Водопостачання так і не відновили…

Між тим, як повідомляє прес-служба міської ради,   Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні ж, 27 липня, проінспектував, як проходять роботи на внутрішньоквартальних територіях на вулицях Докучаєва, 4-6 та Собранецькій, 122-124. І навіть поспілкувався з місцевими мешканцями.

Крім цього, міський голова Богдан Андріїв оглянув і хід ремонтних робіт у дитсадку №31, що на вулиці Докучаєва. І теж поспілкувався.

Про критичні зауваження не повідомляється, отже – хід робіт на цих об’єктах меру сподобався.

А до ПНС “Алея-13” нога мера не дійшла, принаймні – прес-служба міської ради про це не повідомляє. А шкода. Мешканці вулиць Достоєвського, Легоцького, Чорновола, Богомольця, Міцкевича, Годинки, Заньковецької та Перемоги (останні дві – від перехрестя з Достоєвського), а також у кінці вулиць Можайського та 8 Березня теж би радо з ним поспілкувалися. І висловили б йому все, що вони думають про роботу Водоканалу м. Ужгорода та його обіцянки…

Т.Т.Макаров, korzonews.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат