У Мукачеві попрощалися з Героєм АТО

admin 26.07.2017 08:01 ПОДІЇ

21 липня, в зоні бойових дій на Донбасі поблизу Горлівки героїчно загинув ще один житель області – прапорщик 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Олексій Калабішка

21 липня, в зоні бойових дій на Донбасі поблизу Горлівки героїчно загинув ще один житель області – прапорщик 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Олексій Калабішка із с.Плоске, що на Свалявщині. Церемонія прощання та панахида за загиблим відбулася сьогодні у храмі Успіння Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви Київського патріархату.
Боєць загинув від осколкового поранення внаслідок ворожих обстрілів із артилерії та мінометів, він віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність України. Пан Олексій родом із села Плоске, що на Свалявщині. У листопаді чоловікові виповнилося б 42 роки, вдома в нього залишилася дружина й двоє дітей. Чоловік з 2014 року боронить незалежність України. Дружина, пані Віра, нещодавно також стала військовослужбовцем. Попрощатись із героєм прийшли військові побратими, близькі та рідні, друзі та знайомі. Присутні не могли стримати сліз.
Цього тижня Україна зазнала вже значних втрат у бойовому складі. Присутні кажуть, декілька років тому ніхто і подумати не міг, що в Україні складеться така ситуація.
Українці сподіваються на мир в країні і припинення війни. Адже численні втрати та скорбота – те від чого хочеться позбутися назавжди.

М студіо

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат