Києвом пройшла хода на честь закарпатця, що загинув у війні з Росією на Донбасі

admin 09.07.2017 11:16 ПОЛІТИКА

Вшанувати пам'ять полеглого на Донбасі бійця прийшли його побратими та друзі, до ходи приєднались перехожі та ті, хто побачили анонси в соціальних мережах


У п'ятницюі, 7-го липня, на честь бійця 93-ї бригади ЗСУ Мирослава Мисли на позивний "Мисливець" центральними вулицями Києва пройшла хода.

Вшанувати пам'ять полеглого на Донбасі бійця прийшли його побратими та друзі, до ходи приєднались перехожі та ті, хто побачили анонси в соціальних мережах.

Після маршу на Контрактовій площі відбувся концерт, під час якого виступили письменник Дмитро Савченко, виконавці Орест Залізняк & Геннадій Пересвіт, лідер гурту "Широкий Лан" Святослав Бойко та гурт "Залізний Хрест".

Нагадаємо, "Мисливець" — молодший лейтенант, командир взводу окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ" 93-ї ОМБр.

Мирослав Мисла загинув 2 жовтня 2016 поблизу села Кримське на Луганщині. Смерть настала від множинних вогнепальних поранень під час мінометного обстрілу. Мирослав на чолі розвідгрупи під час виконання бойового завдання виявив деверсійно-розідувальна група противника. Після цього група потрапила під масований обстріл. Пораненого командира донесли до бази, але він помер. Похований у селі Волохів Яр Чугуївського району Харківщини.

Народився 4 липня 1992 у селі Приборжавське Іршавського району.

https://zak.depo.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат