Економічний факультет УжНУ пропонує якісну освіту випускникам шкіл та коледжів

admin 12.05.2017 11:02 ПОДІЇ

Економічний факультет ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує Вас на навчання. Якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту за європейськими стандартами і в подальшому високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного росту, приєднуйтесь до лав студентів економічного факультету ДВНЗ «УжНУ».


На факультеті здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання за чотирма спеціальностями.
Спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» пропонує навчання за спеціалізаціями «Фінанси і кредит» і «Митна справа та оціночна діяльність». Спеціальність дає змогу опанувати знання у сферах державних і муніципальних фінансів, податкової системи; банківської і страхової справи; фінансів підприємств та фінансового менеджменту; бюджетної системи та бюджетного менеджменту; митної справи та управління зовнішньоекономічною діяльністю; міжнародних фінансів; оцінки вартості бізнесу та майна; інвестиційної діяльності та проектного фінансування. Спеціаліст за фахом «Фінанси, банківська справа та страхування» готовий до професійної роботи у фінансових органах державного та регіонального рівнів, банках, страхових компаніях, податкових та митних органах, експертних і консалтингових агентствах та компаніях, економічних та фінансових відділах підприємств і організацій усіх форм власності.
У межах спеціальності «Облік і оподаткування» здійснюється підготовка за спеціалізацією «Облік, аудит і оподаткування».   Майбутні фахівці з обліку і оподаткування мають можливість отримати ґрунтовні знання у сферах фінансового, податкового, бюджетного та управлінського обліку; аудиту, фінансового аналізу та прогнозування; ревізії та контролю фінансово-економічної діяльності установ; інформаційних систем і технологій в обліку. Отримані знання за спеціальністю «Облік і оподаткування» дають широкі перспективи та можливості роботи на підприємствах та в установах різних форм власності у якості бухгалтера, економіста, аудитора, аналітика; в контролюючих і фіскальних органах; органах статистики; в аудиторських фірмах.
За спеціальністю «Економіка» абітурієнти запрошуються до вступу за спеціалізаціями «Економіка підприємства» та «Логістика». Спеціальність надає можливість здобути теоретичні знання та оволодіти прийомами і методами ефективного ведення бізнесу. Предметом діяльності фахівців спеціальності «Економіка» є організація ефективної господарської діяльності підприємства, прогнозування його фінансово-економічних результатів; аналіз виробничо-господарської діяльності підприємств та організацій у виробничій та комерційній сферах; визначення економічної політики підприємства, планування його роботи; у сфері логістики й управління ланцюгами постачання; виконання організаційних та контрольних функції щодо ефективного використання матеріальних, трудових, фінансових ресурсів підприємства, шляхів і методів досягнення підприємством найкращих результатів за найменших витрат.
Спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» пропонує підготовку фахівців за спеціалізацією «Управління персоналом та економіка праці». Студенти мають можливість оволодіти технологіями і засобами вирішення проблем в області управління персоналом, у сфері організації економічного та неекономічного стимулювання; при виконанні господарсько-управлінських функцій, формуванні внутрішнього кадрового забезпечення підприємства, розвитку управління персоналом та його ефективного функціонування. Фахівці   спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають широкі можливості працевлаштування   у центрах зайнятості та кадрових агентствах; у сфері управління персоналом промислових та кредитно-фінансових установ; у економічних відділах підприємств та організацій усіх форм.
Вступ на ОКР «Бакалавр» за спеціальностями економічного факультету ДВНЗ «УжНУ» за денною (термін навчання — 4 роки) та заочною (термін навчання — 5 років) формами навчання вимагає наявність сертифікатів ЗНО з таких дисциплін:
1. Українська мова та література.
2. Математика.
3. Історія України / Іноземна мова (за вибором).
Із детальною інформацією щодо правил прийому та особливостей вступної кампанії – 2017 Ви можете ознайомитися за посиланням: http://www.uzhnu.edu.ua/uk/cat/abiturient.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат