19 квітня відбудеться офіційне відкриття Днів України в Кошице (Словаччина)

admin 18.04.2017 18:27 ПОДІЇ

 

У період з 19 по 27 квітня у цьому гостинному місті на території Словаччини відбудеться масштабний захід міжнародного рівня - "Дні України в Кошице".


Про це повідомив на прес-конференції у Посольстві Словаччини в Україні директор Об"єднання FEMAN, уповноважений міста Кошице по співпраці з Україною пан Едуард Бураш (на фото ліворуч).

"Ця подія відбудеться під егідою мера словацького міста Кошице Ріхарда Раші, - сказав пан Едуард Бураш. - Протягом дев’яти днів Україну в Словаччині представлятимуть понад півтисячі представників різних сфер з багатьох регіонів – Закарпатської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Чернівецької областей. Відвідувачів чекає насичена програма: українсько-словацькі культурні та ділові зустрічі, дискусії на політичні теми, вистави, художні та фотовиставки. Окрім культури у Словаччині презентують і кулінарні традиції України. Два дні під час форуму буде відведено туристичній сфері. Передбачається, що у двосторонньому бізнес-форумі візьмуть участь сорок туроператорів з України. Особливий акцент буде зроблено на зміцнення туристичних зв’язків. Зокрема, українсько-словацькі дні туризму 21-22 квітня проводитимуться вперше."

За яскравими враженнями - до словацького Кошице!







korrespondent.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат