Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.04.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 10 квітня. Бадьоріться ароматом свіжозвареної кави й активно приступайте до роботи. Четвер – якнайкращий час подумати про швидке виконання справ і спланувати бажаний відпочинок. Нехай ранкова кава смакує в компанії бажаних співрозмовників. Успішних починань вам у четвер!

Цитата дня:   бо вже як любов то любов без нічого
без твого без мого без цих і без тих
така собі довга порожня дорога
де пусто стоїш поки вітер не стих

© Іздрик "Ю"


10 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі в горах подекуди мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці в гірських районах на поверхні грунту та місцями в повітрі заморозки 0-3° морозу. На окремих ділянках гірських доріг та на перевалах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 10-15° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 3-8° тепла.
Автошляхи: Місцями невеликий дощ, вночі в горах подекуди мокрий сніг та сніг. На окремих ділянках гірських доріг та на перевалах ожеледиця. Видимість добра, в дощі місцями 1-2 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 12-14° тепла.



Іменини   10 квітня - Євстратов, Іларіон, Іона, Степан

Цей день в історії

1849 — американець Волтер Хант запатентував безпечну шпильку.
1864 — у Львові почав роботу перший професійний український театр «Руська бесіда».
1906 — вийшов у світ другий збірник розповідей американського письменника О.Генрі «Чотири мільйони».
1912 — англійський лайнер «Титанік» вийшов у своє перше й останнє плавання.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 10 квітня — проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вранці тобі потрібно більше часу приділити своєму зовнішньому вигляду, зачісці і макіяжу. Від твого вміння переконувати залежить результат переговорів із новими партнерами та інвесторами. У другій половині дня обов'язково перед ухваленням рішення порадься з керівником. Тобі доведеться відстоювати свої інтереси і боротися всіма можливими способами, щоб досягти мети. Увечері піди в кіно з друзями, щоб розвіятися.
Телець В первой половине дня ты получишь важную информацию от коллег. Старайся обдумывать каждый свой шаг, чтобы избежать неудач. Во второй половине дня будь внимательнее в диалоге с партнерами. Подписывая важные документы, проконсультируйся со специалистом, чтобы избежать риска. Вечером тебе нужно отвлечься от суеты и отказаться от похода в шумные места.
Близнюки Сьогодні сприятливий день для працевлаштування та вступу на нову посаду. Настав час відмовитися від звичних стереотипів, щоб рухатися далі. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати, пов'язані з документацією. Не варто панікувати, порадься з близьким другом, щоб прийняти вірне рішення. Увечері варто запросити гостей і відволіктися від повсякденних проблем.
Рак. Цей день потрібно провести максимально ефективно. Ділові відрядження і зв'язки з новими партнерами принесуть гарні фінансові результати. У другій половині дня твої колеги допоможуть організувати важливий захід. Намагайся погоджувати всі свої плани і дії з керівником, щоб заручитися підтримкою. Увечері варто зайнятися своїм здоров'ям і проконсультуватися з дієтологом.
Лев Сьогодні ти зможеш реалізувати свої плани спільно з однодумцями. Робота в команді буде плідною і збільшить фінансові результати. У другій половині дня стережись інтриг і пліткарів, які можуть втягнути тебе в конфлікт. Довірся своїй інтуїції, і припини слухати людей, які негативно мислять. Увечері найкраще зібратися з друзями і відвідати розважальний центр.
Діва. У першій половині дня тобі доведеться виконати важливе доручення керівника. Не варто обговорювати свої плани з колегами, в твоєму оточенні багато заздрісників. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від старих партнерів. Намагайся отримати більше прибутку і розпланувати свої дії на довгостроковий період. Увечері на тебе чекає несподіваний візит гостей, тому подбай про продукти в холодильнику.
Терези Цей день буде суперечливим і насичений злетами і падіннями. Партнери, з якими ти довго працювала, можуть розірвати стосунки. Керівник дасть додаткову можливість гарного заробітку, використовуй вдалий момент. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи, існує ризик втрат. Увечері постарайся сконцентруватися на боротьбі зі своїми негативними якостями і шкідливими звичками.
Скорпіон У першій половині дня ти отримаєш цікаву пропозицію від своїх конкурентів. Не варто згадувати минулих образ, використовуй ситуацію для фінансового збагачення. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на критику, використовуй поради для особистісного зростання. Швидкість реакцій і оперативність дій принесуть високі результати. Вечір варто присвятити спілкуванню з друзями у творчій атмосфері.
Стрілець Твоє самопочуття може негативно відобразитися на веденні справ. Намагайся не перевтомлюватися і частіше відпочивати, щоб рівномірно розподілити сили. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з минулими партнерами. Тобі потрібно бути більш уважною при підписанні важливих документів. Увечері варто обговорити свої проблеми з наставником, щоб вийти зі скрутного становища. Козеріг У першій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від особи, яка зацікавлена в твоїх послугах. Намагайся використовувати зручний випадок, щоб отримати великі гроші. У другій половині дня зверни увагу на методику роботи своїх конкурентів. Настав час використовувати чужі ідеї для свого блага і фінансового розвитку. Увечері збери однодумців і обговори плани на майбутнє, щоб заручитися підтримкою.
Водолій. Цей день варто присвятити завершенню розпочатих проектів. Відмовся від тих ідей, які ти не можеш реалізувати самостійно. У другій половині дня тобі варто подбати про вирішення фінансових питань і розподілити кошти. Не варто обговорювати свої плани з колегами, щоб не виникало суперечок і розбіжностей. Увечері доведеться надати допомогу родичам, які потребують твоєї підтримки.
Риби Сьогодні старайся не втручатися в суперечки й інтриги колег. Тобі варто сконцентруватися на важливій цілі, щоб отримати бажаний результат. У другій половині дня обов'язково наведи порядок в документації. Керівник може провести перевірку, підготуйся як слід. Увечері старайся відмовитися від контакту з настирливими особами, які тебе дратують.

А зараз — усміхніться :)


Маленький хлопчик гуляє з татком по зоопарку і бачить зебру:
- Тато, дивись, кінь мелірований!
- Це твоя мама кінь мелірований, а це, синку, зебра!


Безсонну ніч провели удвох - я і комар.
Він всю ніч пив і співав, а я йому аплодував.



Фізрук Віктор Мирославович дозволив першокласникам називати себе по імені - просто Віктор. Після почутого за день: Мимосралович, Милосралович, Малосралович...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат