Колишній віце-прем’єр проти податків на депозити у банку

admin 10.04.2014 11:13 СОЦІО

- Для розвитку економіки повинна бути забезпечена стабільність національної валюти та функціонування банківської системи. Споживче кредитування та кредитування бізнесу має йти за ставкою не більше 4-7% на рік. А кредити на житло - під 3% річних строком на 20 років. Також ми принципово проти податків на депозити в банках, - сказав Олександр Вілкул, один з керівників Партії регіонів, віце-прем'єр в 2012-2014 рр..

Він акцентував увагу на тому , що іпотечне кредитування є стратегічно важливим для економіки. Це не тільки рішення житловим проблем мільйонів українських сімей , а й розвиток будівельної галузі , в якій одне нове робоче місце забезпечує створення п'яти робочих місць у суміжних галузях.

- Ми вже провели підготовчу роботу. За три роки близько 15 тисяч українських сімей змогли придбати житло завдяки підтримці держави . І нашим наступним кроком після виборів стане запуск Програми будівництва житла індустріальним методом - цілими мікрорайонами . Що дозволить будувати по 50 тисяч квартир в рік , - сказав Вілкул.

- Усі ці пункти розроблені Партією регіонів і включені у виборчу Програму Михайла Добкіна - кандидата в Президенти , якого підтримала партія , - сказав Олександр Вілкул на презентації Програми в Києві , яка відбулася 7 квітня 2014 року.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат