Активісти ФРОНТУ ОПОРУ почали нищити рекламоносії, які псують вид старого Ужгорода

admin 10.04.2014 11:13 ПОДІЇ

До редакції надійшла заява активістів молодіжної організації ФРОНТ ОПОРУ, у якій вони закликають керівників рекламних агентств поважати своє місто.

Заява

Ми є свідками того, як міська влада Ужгорода нездатна навести лад з рекламоносіями та іншими конструкціями, які псують вигляд історичної частини обласного центру. Все закінчується на рівні обіцянок. Через це ми починаємо акцію по знищенню рекламоносіїв та інших конструкцій, які шкодять вигляду старого Ужгорода.

Ми почали з рекламних щитів, які знаходяться на давніх мурах чеської доби поруч з пішохідним мостом. Попереджаємо керівників рекламних агентств, що нам байдуже, до яких партій ви прихильні. Якщо у вас є хоч трохи поваги до нашого міста, то відмовтеся від розміщення реклами на мурах річки Уж.

Так само попереджаємо керівників фірм, які замовляють у рекламних агентств розміщення своєї реклами в місцях, які належать до історичної спадщини міста і псують вигляд старого Ужгорода. Ви можете не любити наше місто, але поважати його ми вас змусимо!

Слава Україні!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат