Скільки коштує війна проти вибору жителів Рахівського району

admin 09.04.2014 22:17 ПОДІЇ

Черговий лист в редакцію з Рахова (правопис збережено)

Ще в дитинстві нам розказували,що ведмідь зимою спить і сосе лапу. А от наші районні медведі не спали. Один в Ясінях дерибанив землі і майно села,другий «сосав» через свої аптеки гроші хворих жителів району.Хоча,як показали перевірки,ліки в його аптеках не якісні і з простроченим терміном дії,за що і був оштрафований на 1 млн грн.

А гроші були дуже потрібні,бо по команді партійних шефів ,почали війну за посаду голови РДА. Балоги програли битву за керівництво областю і тому пробують впливати на призначення в районах. Команду дали,а кошти — ні. Подумали,що і так Медвідь В.В. їм боргує,бо «відмили» його від кримінальної статті за взятку на посаді голови райдержадміністрації.
І почалась робота. Створили ,так звану «самооборону»,яку так і не вдалось узаконити. На початку до неї вступили порядні жителі Рахівщини. які хотіли змін на краще.але коли побачили,хто ними керує і чим заставляють займатися,то розбіглися.

Потім медведі почали зазбирувати всіх безробітних. Але цього було недостатньо і через Зелінського і його свата задіяли весь кримінальний контингент району.Я думаю,що зробили добру справу,бо коли настане порядок .то правоохоронним органам потрібно буде лише взяти список цих людей і зразу виконають річний план по кримінальних справах. І цю всю ораву потрібно проплачувати.Платять їм погодинно і поденно.Якщо їдуть в Ужгород на мітинги проти губернатора і нового очільника міліції,то отримують додатково командировочні. По району на мітинги їздили за кошти,які небайдужі жителі краю здавали на потреби Київського майдану,але їх було недостатньо,бо Романюк і син Косівського ,які стояли біля скриньки,і собі брали звідти командировочні. Мабуть лише Кравчук Орися не брала собі,хоча і роздавала їх не за призначенням. Розказували,що вона по просьбі Косівського, дала з каси 4 тис.грн на поїздку в Київ хлопцям кримінальної зовнішності .В Ясінях їх називають «Близнюки». Гроші взяли,на Майдан не поїхали,але після цього підтримували Орисю і Косівського на мітингу в Рахові. Ще великі гроші Медведі мусять тратити на додаткову оплату «найавторитетніших» людей району:Романюка,Штукатура, Пруцкова, Чарлія, Близнюка. Ці людишки нічого безплатно не роблять. Штукатур вже і пішком не ходить. Найняв якусь машину з Чеськими номерами і п’яні з водійом,порушуючи всі правила,їздять по району.І куди дивляться наші славні ДАІшники.


Так що витрати в організаторів цих безпорядків, дуже великі. Мабуть гроші вже закінчуються,бо в статтях на Балогівських сайтах   Медвідь дуже завищує кількість учасників. Якщо на мітингу було 40чоловік,то пише -1540,якщо дорогу блокували 10-15,то пише-100.Думає,що за таку   «роботу» ЄЦовці підкинуть грошенят. А за таку «відповідальну» роботу як блокування дороги державного значення «ті тушкам» потрібно доплачувати,або давати молоко «за вредність».Якщо міліція,поки-що,не втручається в їхні незаконні дії,то можна від розлючених водіїв отримати по морді.

Шановні жителі Рахівщини. Велика просьба – купувати ліки лише в аптеках Медведя,бо грошей ще треба багато. Наближаються вибори.Я й сама хотіла голосувати за Порошенка,але коли почула,що всі його виборчі штаби очолили Балоги,то передумала. Обласний штаб очолив Пітьовка,а «смотрящим» на Рахівщині поклали свого «шістьорку» Зелінського Антона. Ми вже бачили,як вони хазяйнували в Закарпатті: корупція,хабарі,кумівство,співпраця з Януковичом. Проти цього пролита кров на Майдані.І мені дуже дивно,що такий мудрий бізнесмен і політик Порошенко здав Закарпаття на поталу Балогам.Від цього його авторитет не збільшиться.

Підрахувати витрати медведів на війну проти губернатора і Сурмачевського я хотіла попросити Турка. Кажуть,,що він з освітою будівельника очолює економічний відділ і можливо вміє рахувати. Але потім передумала. Він і так пострадав. Зарплату за цей місяць не отримає,бо його друзі заблокували адміністрацію,а за прогули не платять. Ще й витратив багато грошей на плакат «Я-голова РДА» та на охорону плаката,щоб Сурмачевський не зірвав його.А ще дуже переживає,де буде працювати через тиждень. Але не переживай. Коли твій партійний шеф Ледида (голова партії регіонів Закарпаття) почув,що його однопартієць хоче бути головою РДА,то сам приїхав аж у Рахів. На зустрічі з Фіркою М.І. і Медведем В.В. домовилися про твою участь у важливій роботі по злиттю партії регіонів з партією Єдиний центр. Так що без роботи не будеш.

Н.Е. Тоцька

admin

Коментарі :


11.04.2014 22:50 Дідо

(приблизно 20 чоловік ТА небайдужі водії)


11.04.2014 22:47 Дідо - Рахову

10.04. у четвер, о 10.30, ми (приблизно 20 чоловік   небайдужі водії) прибули на місце блокування дороги "штуко-самообороною" біля стадіону в Рахові і "гарненько"   тих крикунів-блокунів відтіснили. Трохи їм "пояснили" ситуацію, відновили проїзд по дорозі... і це було ще задовго до приїзду міліції.
Сьогодні видно, що хлопці займаються кращою справою: підмітають під РДА, захищають нерест риби у Квасах. Наше "навчання" йде їм на користь... А як головою РДА стане Сурмачевський, то -             все стане на свої місця.


11.04.2014 16:26 Земляк

ти не гуцул,а маскаль;регіонала Турка пітримує не народ,а кучка зеків,яким платить медвідь


11.04.2014 15:02 Гуцул

Це газета складається враження   що пише під заказ Сурамчевського. Зверніть увагу ні одної позитивної статті в адрес людей з майдану, хоча Турок В.С. збирає у двічі більше прихильників і є висуванцем від народу. РІО - ВТРАЧАЄ СВОЮ ЧЕСНУ РЕПУТАЦІЮ!!!!


10.04.2014 09:21 123

Як назвати гідних кандидатів на посаду голови Рахівської РДА-Німчук.Севч.Вербіцька--гадяче кубло!!!очолюване =дітваком=Лунченком


09.04.2014 23:48 Рахів

Пропоную небайдужим жителям Рахівщини завтра після години-півтори блокування, коли збереться чимала черга з автомобілів, пройтись та організувати групу з небайдужих чоловіків особливо з водіїв далекобійників (ці люди в більшості мають "практику" в спілкуванні з таким бидлом) та дати відсіч самообороні та решті бандюків в камуфляжах, але відсіч не фізичною розправою (бо це тягне за собою кримінальну відповідальність) а тиском маси відтіснити від дороги та звільнивши проїзд. З собою прихопити працівників МВС та когось з відеокамерою, бо тітушки побачивши тиск почнуть витягати біти та інші знаряддя "мирного блокування" траси...
Як кричить людина що чула свист куль :"Не будьте байдужі", інакше завтра вони заблокують вам ваше майно чи вчинять інші незаконні дії...


09.04.2014 23:16 Я

на одну поїздку в Ужгород тратили 9000грн.і хто то платив?


09.04.2014 22:52 Дідо

Дуже актуальна стаття!Треба би дати цим   штуко-барво-"терористам" почитати, але вони багато не читають, а більше гойкають, блокують, надоїдають... Уже настав час будувати, а не руйнувати!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат