Рахівчани звертаються до правоохоронців з проханням покарати провокаторів

admin 09.04.2014 22:12 ПОДІЇ

Відразу два звернення до правоохоронців надійшли і на адресу нашої редакції від рахівчан, яким набридли терористи-балогівці.

Начальнику Рахівського РВ УМВС України в Закарпатській області Шимоняку В.В.

Прокурору Рахівського району Беламуту Ю.П.



Колективна скарга

Вчора, 08 квітня 2014 року в м. Рахові, в районі стадіону «Карпати» групою осіб, близько 3-4 десятків були вчинені   розбійницькі дії. Група людей перекрила центральну дорогу міста Рахова із-за чого ми не могли добратися вчасно хтось на роботу, хтось додому, хтось до дітей, інші в лікарню, по справах і т.д.. В «пробці» простояли до чотирьох годин. З боку цієї групи людей постійно лунали нецензурні слова.   Серед блокуючих транспортний рух ми пізнавали мешканців м. Рахова В. Костана, В. Пруцкова, М.Романюка, М. Ерстенюка. Найбільше нас дивувало, що працівники міліції не вживали жодних дій, щоб зупинити незаконні дії молодчиків, просто споглядали.
В такий спосіб було порушене наше законне конституційне право на свободу пересування, безпеку, була принижена наша честь і гідність.
Тому просимо притягнути винних у скоєнні вищезазначеного злочину до відповідальності перед Законом.

09.04.2014 року  

Начальнику Рахівського РВУМВС України
Начальнику Рахівського відділення СБУ України
Прокурору Рахівського району

Вимога

Шановні керівники правоохоронних органів Рахівського району. До вас зверталися депутати Рахівської районної ради з просьбою навести лад в районі. Зверталися і до заступника голови районної ради Фірка М.І.,але він керований партією Єдиний центр, яка організовує цей безлад у районі,забув,що його вибирала на посаду громада Рахівщини і він (як і ви)нічого не робить для стабілізації ситуації.
Ви єдині легітимні представники влади в районі.Ви отримуєте заробітну плату з податків,які ми платимо. Ви приймали Присягу на вірність народу України.
 
Дії, які роблять ті проплачені представники «самооборони», а саме: безлад перед будівлею райдержадміністрації,перекриття руху на дорозі державного значення,шум в центрі міста через гучномовці, та ін.,привели до того, що вже й по російському телебаченню показують нестабільну ситуацію в західних районах України. І це не дивно,бо ті елементи самі виставляють відео в інтернеті. З‘ясуйте, на кого вони працюють.
Тому ми, жителі Рахівського району,вимагаємо негайно виконати свої службові обов’язки по наведенню порядку в районі.
Шириться інформацію,що жителі Рахівщини планують вчинити самосуд над тими елементами кримінальної зовнішності,що приведе до ще більших проблем.
В разі не виконання нашої вимоги залишаємо за собою право звертатися до обласного керівництва і до міністра МВС.
Жителі Рахівщини.

Всього 126 підписів.
Якщо мало,то підпишуть і 40 тисяч,але може бути пізно.

admin

Коментарі :


11.04.2014 23:46 до гуцула

кожен має знати своє місце.А вам дана команда "сідеть".Виконуйте і мовчіть.


11.04.2014 23:41 до ні

Андріюк зробив порядок у Рахові і побудував за 4 роки більше,ніж ти за все своє життя.Не смій ображати поряду людину бо Бог тьи пібє.


11.04.2014 16:20 Рахівчанин

Якщо ти гуцул,а не проплачений дебіл,то не бери в кавички слово -інтелігенція


11.04.2014 14:56 Гуцул

Логіка в "інтелігенції" така ліпше всіх побити а ніж піти на компроміс.


10.04.2014 09:44 ні

Провокатор......А не ліпше зробити так чк хоче громада Рахівщини а не ті зажерлі сурма-злодії...це по перше по друге на мітингу за пана Турка було більше у 2 рази людей .так де громада??????ви   є злодії Андріюка,Сурмачевського,Біляка-злодія хабарника що наклав аптек по цілому району та дре з людей гроші...Сволочі ви....андріюк приватизував 10 га полонин на других людей....ітд. список нескінчений тим злодіянь шо зробили тоті "люди"


09.04.2014 23:54 байко рахівчанину

Добре сказано, то правда, але що завтра?...Всі мовчимо?


09.04.2014 23:47 Рахів

Пропоную небайдужим жителям Рахівщини завтра після години-півтори блокування, коли збереться чимала черга з автомобілів, пройтись та організувати групу з небайдужих чоловіків особливо з водіїв далекобійників (ці люди в більшості мають "практику" в спілкуванні з таким бидлом) та дати відсіч самообороні та решті бандюків в камуфляжах, але відсіч не фізичною розправою (бо це тягне за собою кримінальну відповідальність) а тиском маси відтіснити від дороги та звільнивши проїзд. З собою прихопити працівників МВС та когось з відеокамерою, бо тітушки побачивши тиск почнуть витягати біти та інші знаряддя "мирного блокування" траси...
Як кричить людина що чула свист куль :"Не будьте байдужі", інакше завтра вони заблокують вам ваше майно чи вчинять інші незаконні дії...


09.04.2014 23:20 Рахівчанин

давно пора порозганяти тих зеків.за цей бардак радіють лише Беркели


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат