Закарпаття долучиться до 7 Київського Безпекового Форуму

admin 09.04.2014 10:35 ПОДІЇ

10-11 квітня ц.р. в Києві відбудеться 7 Київський Безпековий Форум, який започаткований в 2007 р. Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну». Форум є основною регіональною платформою для обговорення на найвищому рівні найактуальніших проблем безпеки Чорноморського регіону і всієї Європи.

Цього року основна тема Форуму буде присвячена останнім подіям в Україні та біля її кордонів, їх передумовам і можливим наслідкам для України, регіону, Європи і світу в цілому.
Мета Форуму: покращення співробітництва між ЄС та Чорноморським регіоном з питань безпеки, підвищення обізнаності ключових регіональних гравців щодо регіонального розвитку, підвищення ролі незалежних та неурядових акторів у визначні Порядку денного питань європейської безпеки.
Форум є одним із важливих заходів   на шляху забезпечення стабільності та безпеки в Європі та сусідніх регіонах, оскільки створює можливість для обміну поглядами на європейську безпеку в атмосфері відкритого та неформального діалогу, об’єднуючи представників урядів, політичних лідерів, дипломатів, представників глобальних і регіональних організацій, впливових інтелектуалів, представників академічної спільноти, незалежних експертів та журналістів. Участь у Форумі візьмуть більше як 400 учасників з 21 країни світу. Зокрема, Арсеній Яценюк – Прем’єр-міністр України, Андрій Дещиця – Міністр закордонних справ України, Мирослав Лайчак – заступник Прем’єр-міністра, Міністр закордонних справ Словаччини, Петро Порошенко – народний депутат України, Вікторія Нуланд – офіційний уповноважений Державного департаменту США у справах Європи та Євразії, Ламберто Занньєр – Генеральний секретар ОБСЄ, Колінда Грабар-Кітаровіч – помічник Генерального Секретаря НАТО з питань публічної дипломатії, Гіоргі Варамідзе – Віце-спікер Парламенту Грузії, Джеймс Шерр – експерт Chatham House (Великобританія).
Закарпаття на цьому Форумі будуть представляти Світлана Мітряєва – директор Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді, перший заступник Голови Представництва Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії «Європейська Україна» у Закарпатській області та Ольга Єгорова - експерт Центру стратегічного партнерства.
Ключові меседжі Форуму будуть донесені громадськості Закарпаття після завершення його роботи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат