Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.04.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 9 квітня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій і наповнюqте оселю ароматом свіжозвареної кави. Компанія бажаних співрозмовників нехай доповнює цю ранкову ідилію та надихає на хороший день. Віддавайте перевагу передусім корисним для вас справам, цілком можливо, що небажані потім не доведеться допрацьовувати. Гарного дня й смачного кавування!


Цитата дня:   Щастя належить безстрашним.

© Е. М. Ремарк "Скажи мені, що ти мене любиш"

09 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарна погода. Вночі дощ, вранці та вдень сильний дощ в горах місцями з мокрим снігом. Грози. Вітер північно - західний 7 - 12 м/с. Під час грози місцями шквалисте посилення вітру 17 - 22 м/с. Температура повітря вночі 5 - 10°, вдень7 - 12°, в горах місцями 0 - 5° тепла .
Автошляхи: Вночі дощ, вранці та вдень сильний дощ в горах місцями з мокрим снігом. Грози. Вітер північно - західний 7 - 12 м/с. Під час грози місцями шквалисте посилення вітру 17 - 22 м/с. Видимість добра , місцями в дощі та в опадах 500 - 1000м.
по м. Ужгород: Хмарна погода. Вночі дощ, вранці та вдень сильний дощ . Грози. Вітер північно - західний 7 - 12 м/с. Під час грози місцями шквалисте посилення вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 8 - 10°, вдень 10 - 12°.



Іменини   9 квітня - Матра, Панас


Цей день в історії

1966 — Ватикан скасував Індекс заборонених книг, що проіснував більше чотирьох століть
1969 — відбувся дебютний концерт гурту King Crimson у лондонському клубі «Спікізі»
1970 — Пол МакКартні заявив, що більше не буде співпрацювати із Джоном Ленноном, поклавши кінець існуванню «Бітлз» як групи
1977 — шведська група ABBA на тиждень очолила американський хіт-парад з піснею «Dancing Queen»


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
9 квітня — концертна програма лауреата міжнародних джазових конкурсів та фестивалів Олександра Саратського «Вільна течія»   (ф-но, Київ). У концерті беруть участь: камерний оркестр (керівник — заслужений артист України Владислав Юрош), Заслужений академічний Закарпатський народний хор (художній керівник — заслужений працівник культури України Наталія Петій-Потапчук). Ведуча — музикознавець Наталія Піцур. У програмі твори О. Саратського: Кантата «Рух» для хору, оркестру, фортепіано та солістів, Концерт № 4 для фортепіано та оркестру. Поч. о 18.30.



«Доміон»
До 9 квітня — «Ной, 3D». Поч. о 16.00, 20.50 та 23.10. “Перший месник: Інша війна, 3D». Поч. о 13.40 та 18.20. “РІО-2, 3D». Поч. о 10.00 та 11.50.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 9 квітня   — «Ной, 3D». Поч. о 10.00, 18.50, 23.50. «РІО-2, 3D”. Поч. о 12.20. “Красуня і чудовисько”. Поч. о 14.10. “Перший месник-2: Інша війна,3D”. Поч. о 16.20 та 21.20.


Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 10 квітня — проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня старайся відмовитися від конфліктів і суперечок. Тобі потрібно зосередитися на спілкуванні з новими партнерами. Спробуй проаналізувати всю отриману інформацію, щоб зробити правильний вибір. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівником. Стримуючи свої емоції, ти досягнеш потрібного результату.
Телець Цей день варто присвятити навчанню новим методикам в роботі. Давно пора навчитися використовувати ефективно ресурс часу. У другій половині дня варто обговорити свої ідеї з однодумцями. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з дисциплінованими людьми. Увечері тобі доведеться надати підтримку близькій подрузі.
Близнюки Цей день варто присвятити наведенню порядку в документації. Не варто звертати уваги на дрібні побутові подразники та інтриги колег. У твоєму оточенні є таємний недоброзичливець. У другій половині дня керівник може зробити позапланову перевірку. Конструктивної критики не варто боятися, існує шанс виправити свої помилки. Увечері краще розслабитися і переглянути веселий фільм.
Рак. У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від друзів. Намагайся не втручатися в авантюрні угоди, щоб зберегти свою репутацію. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з представниками бюрократичних інстанцій. Тобі потрібна допомога більш досвідченого фахівця, щоб вийти зі скрутного становища. Увечері старайся відмовитися від вживання кави і міцного чаю.
Лев Сьогодні ти отримаєш важливі документи, які варто уважно розглянути. Твої колеги перешкоджатимуть досягненню намічених цілей. У другій половині дня зустріч із партнерами буде напруженою і виснажливою. Не варто доводити свою правоту, спирайся на факти. Увечері варто вирушити в піцерію з друзями, щоб відволіктися.
Діва. Цей день буде результативним для обговорення творчих ідей і планів. На тебе чекає публічний виступ, постарайся мати бездоганний вигляд. У другій половині дня обов'язково наведи порядок на робочому місці. Ти знайдеш важливий документ, який шукала давно. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від коханої людини, яка тебе надихне.
Терези Цей день буде результативним для вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю. Тобі потрібно подбати про свою репутацію в колективі. Поговори з керівником про подальшу перспективу і підвищення. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з минулими партнерами. Твої напрацювання ефективно реалізують конкуренти.
Скорпіон У першій половині дня спілкування з новими людьми буде дуже плідним для твого фінансового розвитку. Намагайся не зупинятися на досягнутому і діяти активно. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старого друга. Отримані фінанси краще не витрачати відразу, а відкласти. Увечері тобі потрібно відмовитися від домашнього клопоту і провести час у своє задоволення.
Стрілець Сьогодні на тебе чекає напружений день, коли багато чого вийде з-під контролю. Твої партнери можуть відмовитися виконувати дані обіцянки. У другій половині дня слід остерігатися авантюр і незаконних дій. Керівник висловить своє невдоволення і критику на твою адресу. Увечері спробуй почитати книгу і раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Козеріг В первой половине дня ты получишь много хороших новостей. Коллеги поддержат твои начинания и помогут справиться со всеми сложностями. Во второй половине дня позаботься о внедрении новых технологий в свой рабочий процессов. Увеличив свою продуктивность, ты получишь больше прибыли. Вечером старайся не вмешиваться в дела родственников, чтобы не иметь разногласий.
Водолій. Цей день варто присвятити аналізу своїх професійних недоліків. Постарайся розібратися в причині своїх фінансових труднощів, щоб рухатися вперед. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Заохочення керівника тебе приємно здивує. Увечері приділи увагу проблемам свого обранця і постарайся підняти настрій.
Риби Вранці тобі доведеться боротися з побутовими проблемами. Намагайся перенести важливі зустрічі на другу половину дня. Колеги допоможуть відстояти твої інтереси і переконати керівника прийняти потрібне рішення. Будь уважніше при підписанні важливих документів. Увечері можуть загостритися хронічні захворювання, обов'язково вживай заходів.

А зараз — усміхніться :)



Шановний Купідоне, спираючись на останні події мого особистого життя: якщо я тебе, суко, впіймаю, я тобі все пір'я на крилах, нафіг, повириваю, поламаю твій лук, ну і, думаю, здогадуєшся, куди стріли засуну...



- Ти ненормальний?
- Ні, я ексклюзивний.



З'явилось нове пиво - ПІвасик Телесик.
Один ковток, і ти приплив до бережка!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат