Головний міліціонер Закарпаття заяву на звільнення не писатиме(ФОТО)

rionews 08.04.2014 15:05 ПОДІЇ

Під стінами Закарпатського УМВС зібралися в межах пів сотні активістів з вимогою звільнення в. о. УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича та призначення відкритого конкурсу на цю посаду.

Сергій Шаранич вийшов до громади і озвучив свою позицію і позицію міліції стосовно заяв активістів. "Позиція міліції така, мене призначено в. о. начальника обласного управління, чи буду я затверджений міністром остаточно на цю посаду - покаже час. Але поки я перебуваю на цій посаді, то міліція буде з народом. Ви вже бачите перші результати: затримано Нагірного, є кілька викритих справ по наркотикам в області", - зазначив полковник Шаранич.

Також керівник обласної міліції зазначив, що проводить прийом громадян кожного другого четверга, відтак готовий зустрічатися з громадою і реагувати на всі заяви.

Стосовно закидів написати заяву на звільнення, Сергій Шаранич відповів: "Я ніяку заяву писати не буду. Яке рішення прийме міністр, так і буде".

З приводу конкурсу, який вимагає громада від міністра Авакова, головний міліціонер Закарпаття зазначив: "Якщо міністр дасть вказівку на проведення конкурсу, я готовий подати на нього свою кандидатуру".

rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат