Рахівщина підтримала Сурмачевського на голову РДА

admin 07.04.2014 23:08 ПОДІЇ

6 квітня 2014 року у місті Рахові на площі перед районною державною адміністрацією відбувся велелюдний мітинг, який продемонстрував високу культуру та етику поведінки його учасників (без свисту та агресії), а слово для виступу надавали і опонентам.

В мітингу взяли участь представники всіх соціальних   верств, які приїхали з усіх населених пунктів Рахівщини. Основною вимогою   учасників мітингу було встановлення порядку в районі, засудження дій осіб, які себе називаються самообороною і блокують роботу обласних та центральних органів виконавчої влади, щодо призначення в Рахові конституційних місцевих органів виконавчої влади. Такі дії вони розцінили, як заколот спрямований проти української держави, національної безпеки України. Один з виступаючих так і зазначив, що дії рахівських майданівців насправді спрямовані   проти одного – України, та навів сумні приклади з історичного минулого нашого народу, коли розв’язані уособиці закінчувались трагедією для долі країни.

Мітинг підтримав на посаду голови Рахівської РДА Сурмачевського Івана Михайловича та закликав голову Закарпатської обласної державної адміністрації Лунченка Валерія Валерійовича якнайшвидше подати подання на призначення керівника Рахівської райдержадміністраціїі в Київ, щоб покінчити з бардаком і безвладдям. В той же самий час учасники мітингу засудили кандидатуру Турока Віктора Степановича на посаду голови РДА, який був чільним членом   партії Регіонів з 2010 року.  

Також учасники мітингу закликали опонентів не ганьбити високе звання члена самооборони досягнуте на Майдані та запропонували спільно вжити невідкладних заходів щодо наведення порядку і направити всі зусилля на відновлення нормальної життєдіяльності району.

admin

Коментарі :


09.04.2014 19:25 З Бичкова

Ну як можна ставити на голову РДА регіонала ТУРОКА! Для чого тоді було боротися з одіозним регіоналом ЯНУКОВИЧЕМ?


09.04.2014 09:21 Гуцул

Може комусь і не подобається справедливість бо правда очі коле. Вибачте, якщо є брехня, то її як, просто прожерати? і хлопати вухами і вдавати що все ок. Ні так не буде!


09.04.2014 01:20 Закарпатець

Ну цей Гуцул. У кожній статті пропагує свого Турка. Якщо вже є обраний кандидат, то нехай покаже себе на ділі. Не можна ж змінювати кандидатів щодня.


08.04.2014 23:57 лісник

коцю! ти би хотів бути директором лісгоспу. Та не видіти тобі цего , як свині неба.


08.04.2014 22:10 Свидок

Та "гуцул",просто - баран,что ему обьяснять. Он уже продался.Осталось только путика на помощь позвать.Может этого дурака в клетку посадит.


08.04.2014 15:03 Патріот

Шановний пане Кокіш-Мельник, тобі, придурку, потрібно зайнятись роботою, а не весь час сидіти і гадити в інтернеті. Дивно, що тобі добрі люди ще й досі не зламали пальці.


08.04.2014 11:37 Гуцул до Підгорянина

Я відстоюю позицію справедливості і тому написав повідомлення про не обєктивність і однобокісь і упередженість газети РІО, яка напрошується питання може і зацікавлена в тому щоб НЕ все писати що   відбувається або писати лише те що замовляють. А свою позицію кожен має в праві відстоювати і це ще Слава Богоу не заборонено.


08.04.2014 10:50 Підгорянин

Яка різниця: Сурмачевський чи турок буде признгачений? Яка різниця, хто з них буде красти? Чи може, гуцуле, думаєш, що як лише Турка призначать, то в Районі кожен мешканець по кілограму золота отримає? ПРизначають не князя району, а губернатор призначає того, з кого він повинен спитати і хт о буде в його команді. От і все. А то влаштували псевдореволюцію ізза якоїсь дурниці.


08.04.2014 10:15 Рахівщина

Кокіш-Мельнику попустиси хватіт херню писати, не буде у вас кишенькового голови РДА Турка... Який кількатисячний мітинг позвозилисте дітваків з Ясіня та Богданської долини і чинитеси "Громадов"


08.04.2014 09:18 Гуцул.

Газета повинна описувати все обєктивно і це повинно бути гля неї як закон догма яку неможна переступати. Читаючи щоразу новини РІО звернув увагу на вашу необєктивність і однобокість у висвітлені подій у Рахівщині. Сурмачевського ніхто не підтримує крім його близького оточення і людей яким пообіцяні місця. А сама воля народу проти Алігарха і тому тривають протести рахівчан. І вчора був декілька тисячний мітинг на підтримку Турка В.С. І у вас нічого по це не сказано навіть при вході на РДА вистиь плакат із написом В.С. Турок наш голова РДА. Маю навіть відео доказ своїх слів. І звертаюсь до редакції якщо з проханням всебічно і обєктивно висвітлювати людям те що відбувається на справді. Якщо це буде продовжуватись і далі обіцяємо всією громадою написати в Київ скаргу і провести розслідування на рахунок однобокості висвітлення і друк не зовсім правдивої інформації. Дякую ваш читач з Рахівщини.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат