ФРОНТ ОПОРУ: люстраційний комітет став заручником клану Балог

admin 07.04.2014 12:44 ПОДІЇ

Заява молодіжної організації ФРОНТ ОПОРУ щодо намагання клану Балог зробити заручниками люстраційний комітет.

Заява

Ми змушені заявити, що всі наші намагання побудувати громадянське суспільство наразі наштовхнулися на грубу стіну політичних амбіцій. Ми зовсім не шкодуємо за тим, що боролися на Майдані за те, щоб позбутися чиновницького свавілля, хабарництва і назавжди розпрощатися з моделлю совкового суспільства.

Майдан додав сили новій генерації і віри в нову демократію Однак наразі певні політичні сили намагаються осідлати здобутки Майдану і використати їх на свою користь задля здобуття владних повноважень. З наближенням виборів це відчувається все дужче. На жаль, наші побратими із суміжних організацій стали повністю підконтрольними певним політикам і використовуються цими політиками. Нам прикро констатувати, але навіть люстраційний комітет зараз став заручником клану Балог, а бійці “Правого сектору” здобули в громаді злу славу здирників.

Тому заявляємо: ми не дамо використовувати себе жодній політичній силі, а будемо й надалі розбудовувати нове громадянське суспільство. Ми повертаємося до того, з чого починали — боротися з чиновницькою та політичною бюрократією і будемо стояти на захисті інтересів громадян. Ми зробимо суспільство чистішим і змусимо чиновників та політиків поважати громаду!

Слава Україні!

admin

ТЕГИ : Фронт опору

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат