Громада Міжгір’я просить допомогти їй повернутися до життя у правовому полі  

admin 02.04.2014 16:43 СОЦІО

31 березня на вимогу громадськості   до Міжгір’я мав приїхати начальник УМВС в Закарпатській обл.,   щоб розібратися з безчинствами місцевої міліції, яка наполегливо   продовжує захищати свавілля чиновників міжгірського району. Натомність, як для закарпатців звично , начальник слова недотримав і відправив свого заступника Немеша М.Ф.

Останній потрапив під град звинувачень обурених мешканців району, гідність яких розтоптали чиновники району разом з працівниками прокуратури та міліції. Побиття нескоренних, відібранні в людей   законні землі й розпродані,   в першу чергу,   екс-головою РДА Щурем В., посадовими особами селищної Ради смт. Міжгіря.

Остання три роки функціонує незаконно, без селищного голови. Де факто,   селищною радою керував голова РДА   Щур. Прокуратура, як завжди, нічого в цьому не вбачала. Посипались письмові зверенння, гнівні виступи. Заступник начальника перейшов на звичний прийом: жарти. Не допомогло. Тоді начальник змушений був зізнатися, що він не уповноважений ухвалювати рішення.

Наслідком цього стало рішення   зібрання громадськості району , яке озвучив о.Мандзюк Василь: "У Міжгірському районі діє організована злочинна група, до якої входять працівники районної прокуратури, начальник міліції". Зібрання уповноважило Немеша М. Ф. передати це рішення своєму начальникові та обласному прокуророві.   Громада чекає реакції високих обласних посадовців.






   
 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат