Закарпатський Правий сектор звернеться до правоохоронців

rionews 02.04.2014 13:18 ПОДІЇ

Олександр Сачко, керівник Правого сектору на Закарпатті повідомив про намір звернутися в міліцію з відповідною заявою стосовно неправдивих звинувачень у крадіжках картин в адресу організації з боку формального власника турбази "Ведмежа діброва", яка кілька днів перебувала під контролем Правого сектору.

За словами Олександра Сачка, наразі Правий сектор проводить власне внутрішнє розслідування стосовно звинувачень, які лунали від власника "Спорт-Тур" щодо пропажі ряду цінностей з об’єкту "Ведмежа діброва". "Ми збираємо всі матеріали, щодо тих картин, які пропали і коли саме вони пропали. Вже сьогодні є докази по деяким картинам, які були присутні у четвер, тоді коли ми вже передали об’єкт, а в суботу було заявлено формальним власником, що їх нема і ніби-то ми їх вкрали. Потім всі матеріали з заявою ми передамо міліції", — зазначили сьогодні на прес-конференції представники Правого сектору в Закарпатті.

rionews

Коментарі :


02.04.2014 22:39 горец

Безполезно звертатися до міліції.
Шаранич і Лунченко то всьо замутили !
Розбиратися треба звідки взагалі картини Ерделі у Медведчука на дачі. З міліцією нема про що говорити, у них самих проблеми у рази більші. Вже попадавуться на хабарах в Мукачеві, на квартирних кражах у Рахові, в Ужгородському РВ тоже такіж, лем дали їм самим можливість позвільнятися ! Так хто злодій ? Звідки і від кого більша небезпека ?
Правильно; Шаранич,Лунченко,Медведчук !


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат