20 учасників   Майдану з Закарпаття відбули   на оздоровлення до   Словаччини

admin 01.04.2014 13:11 ПОДІЇ

Сьогодні у Словацькому консульстві, що в місті Ужгород, відбулися урочистості з приводу від'їзду українських майданівців на оздоровлення до Словаччини.



Розпочалося все урочистим привітанням Генкосула Словацької республіки в Україні Янки Бур'янової, котра подякувала закарпатцям за їх мужність та патріотизм і побажала щасливої дороги.
20 хлопців та дівчат сіли на автобус, котрий відвезе їх прямо до Словаччини, у військовий госпіталь, що знаходиться в селі Калужа. Тут розташований цілий комплекс, де наші захисники зможуть відпочити та оздоровитися як слід.
Молодь жартує, що понабирала з собою книги, оскільки тут потрібно було діяти активно, а у Словаччині сподіваються трохи відпочити духовно і зайнятися саморозвитком.
Відпочинок триватиме 10-12 днів. Оздоровлюватися до госпіталю поїхали хлопці та дівчата з усього Закарпаття та навіть зі Львівської області. Серед них і закарпатець Валерій Копча, котрий на Майдані отримав цілих 2 кулі в голову, однак не лише вижив, але і зараз заряджає всіх оточуючих позитивом та оптимізмом. При посадці на автобус зазначив, що боровся, але не за те, адже вважає, що Крим віддали Росії задармо і просто так.
Втім, у цілому люди поїхали сповнені оптимізмом та очікуванням гарного відпочинку.
Мукачево.net, фото сайту

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат