Правий сектор Закарпаття прагнуть   дискредитувати заявами про зникнення картин

admin 31.03.2014 15:36 СОЦІО

«Ситуацію із заявою ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-тур»   щодо зникнення картин із майнового комплексу «Ведмежа діброва»   Правий сектор розцінює як провокацію. Про це   повідомив керівник Правого сектору Закарпаття Олександр Сачко.


«Наша реакція однозначно буде і ми продемонструємо ті факти, які є. Інформація про зникнення цінностей раптом з’явилася через дві доби, як ми пішли. Ми передавали об’єкт у присутності маси журналістів і самого заявника.   Ще 26 березня, під час передачі об’єкта «Ведмежа діброва» ми склали і підписали акт прийому-передачі, під яким підписалися і представники ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-тур» (О.Яковлєв), - каже Олександр Сачко. -   У ній йдеться,   що майновий комплекс «Ведмежа діброва» у селі Жденієво на Закарпатті був знятий з-під охорони «Правого сектора» в присутності комісії , у складі якої були представники товариства «Спорт-тур», місцевого самоврядування та «Правого сектора».

За час спільної охорони об’єкта представниками Правого сектора, 27-ї сотні Самооборони Майдану та працівниками УДСО жодних випадків вивезення матеріальних цінностей та будь-яких інших правопорушень не було. Комплекс був переданий комісії у повному обсязі та без зауважень, про що був складений відповідний акт прийому-передачі, підписаний всіма членами комісії. Під час спільної охорони об’єкт був відкритий для вільного доступу громадян та преси. Будь-які заяви про зникнення матеріальних цінностей, протистояння з правоохоронними органами та, тим більше, застосування різних видів зброї є нісенітницею та слід розцінювати як провокацію».

За словами Олександра Сачка, Правий сектор реагуватиме на такі закиди «у межах законодавства». «Я це розцінюю як провокацію, намагання дискредитувати Правий сектор, що зараз робиться по всій Україні», - зауважив керівник Правого сектора Закарпаття.

Джерело: Zaholovok.com.ua  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат