В Ужгороді пішохідною зоною ганяла іномарка

admin 27.03.2014 11:29 СОЦІО

Під колесами цього «БМВ» на угорських номерах ледь не опинився   випадковий пішохід, а водій поїхав просто на пішохідний міст, що й викликало обурення очевидців пригоди.


Незвична пригода сталася ввечері 26 березня в Ужгороді. В центрі міста несподівано з′явилася срібляста іномарка «БМВ» на угорських номерах, водій якої на значній швидкості рухався по пішохідній зоні.

В якусь мить під колеса правопорушника ледь не потрапив випадковий пішохід. Однак зухвалий водій не зупинився, а намагався втекти з місця пригоди, поїхавши просто на пішохідний міст, чим створив аварійну ситуацію.

Очевидці пригоди повідомили про все в міліцію, й невдовзі на місце пригоди прибув наряд дорожньо-патрульної служби, а також члени громадського формування. Зухвальця за кермом було затримано. Ним виявився 33-річний приватний   підприємець з Ужгорода.

Відносно нахабного водія працівники Ужгородської ДАІ склали адміністративний протокол за ч.4 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (створення аварійної обстановки для пішоходів), що тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 680 до 850 гривень, або позбавлення права керування ТЗ на строк від шести місяців до 1 року.

«За останні півроку це вже третій факт, коли зафіксована така нахабна повед водія - виїзд на пішохідну зону, - каже Zaholovok.com.ua речний УМВС України у Закарпатській області Олег Подебрій. - Останній випадок зафіксувала публікація в газеті «Ужгород». Як зараз, так і тоді, у правоохоронних органів принципова позиція щодо такого нахабства і водія притягнули до відповідальності. Велика вдячність небайдужій громаді Ужгорода, яка розуміє, що європейське місто - це не   ільки прапорець на авто, а дотримання правил і любов до свого старовинного міста».

Цей протокол правоохоронці направили до суду для вирішення питання про притягнення власника «БМВ» до відповідальності в порядку чинного законодавства.

Працівники міліції Ужгорода вкотре звертаються до водіїв: не виїжджайте на пішохідний міст через річку Уж, бо своїми незаконними діями ви створюєте реальну загрозу життю чи здоров'ю ужгородців та гостей міста. Майте повагу до пішоходів. Не порушуйте Правил дорожнього руху, бо такі дії будуть суворо каратися.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат