Як   на Рахівщині Турка спалили.

admin 25.03.2014 11:11 ПОДІЇ

Черговий лист про проблеми з владою Рахова надійшов на нашу електронну скриньку

Щановний Турок Віктор Степанович. Пробач,що в зверненні до тебе,не називаю свого прізвища. Чому так, зрозумієш пізніше.

Ми знайомі багато років. Я знаю, що ти старався виконувати свої обов’язки,вступав у різні партії,щоб утриматись на роботі. Це можна зрозуміти – сім’ю треба годувати. Твої   попередні керівники в основному (крім Зелінського Е.Ф) були освідченні працьовиті люди,які кожен по своєму вболівали за свою справу. І що тепер могло статися,що ти дав згоду на співпрацю з тими людьми,які запропонували тобі стати головою РДА.Я бачу,що ти нічого не розумієш,тому постараюся пояснити.

Як все починалось. Проводились мирні протести на Київському майдані. Після побиття студентів і подальшого загострення ситуації, Косівському дано вказівку проводити акції в   районі. Прийшло на мітинг 5 людей-добре, 25-ще краще. Розказують, що демократично налаштовані жителі району пропонували допомогу в організації масових мітингів,але він відказався,тому що чималу зарплату та кошти на проведення акцій   його шефи давали вчасно. В цей час до Косівського примкнув безробітний Романюк. Прийшпось трохи Косівському поділитися грошима, але вистачало всім, навіть синам, які роздавали газети в палатці. Романюк чесно відпрацьовував гонорари, бо голосно кричав «банду геть», хоча в розбазарюванні Рахівського лісокомбінату він обігнав всіх злодіїв з партії регіонів. Кравчук Орися в той час чесно працювала волонтером на Київському майдані. Всі небайдужі люди району поїхали на Майдан. Рішили не відставати від них і наші «герої». Романюк походив один день по майдану як турист ,а Косівський пробухав цілий вечір в ресторані. На цьому їхня героїчна місія в Києві і закінчилась. Дальше з божою допомогою та ціною величезних жертв кращих представників нашого народу режим Януковича повалено. І тут починаються цікаві події   в районі. Косівський взнає, що   посаду голови адміністрації не дають по квоті «Свободі» і він цю омріяну посаду не отримає(хоча його рівень максимум-завгосп адміністрації) і тому пропонує її Кравчук Орисі, думаючи, що через   неї буде керувати районом. В цей час новий губернатор області пропонує головою РДА стати Сурмачевському. На цьому хочу зупинитись детальніше. Чомусь не запропонували Саїку або Ткачуку, з якими він керував районом у 2006 році. Сурмачевський самодостатній досвідчений керівник. Повірте, що взятку в 1000у.о. він не візьме. В статті Кокіш-Мельника написано, що Сурмачевський в 2007 році ввіз в Україну 5 млн. у.о. Це найбільша інвестиція в цілій області. Дальше - ще цікавіше. В районі за кошти Єдиного центру, яким в районі керує Медвідь, створюється так звана «самооборона», яка ніде не зареєстрована.

Шановний пане Турок, невже ти не бачиш, хто входить в те збіговисько? Нехай мене вибачить та одна порядна людина, яку я не замітив в їхніх рядах. Всі вони орда тунеядців, наркоманів, бандюків. В цілому районі знають пруцкових. штукатурів. близнюків та ін.І всіх їх Медвідь використовує для боротьби проти Сурмачевського. Чому так - ти розумієш. В єдиній районній раді на Закарпатті, якою в той час керував Сурмачевський, приймались рішення проти русинства, екстремізму, проти розбазарювання земель на полонинах Рахівщини. Це все не подобалося керівництву Єдиного центру і вони кинули всі сили, щоб на Рахівщині покласти керівника, яким можна буде керувати. Програвши боротьбу за посади в області, вирішили попробувати впливати на призначення в районах. Це зрозуміла і Орися Кравчук, яка давно хотіла залишити   цю брудну справу, але ті бандюки не давали їй цього зробити, доки не знайшли заміну - Турка В.С. Навіть Косівський настрашився і поспішив «відхреститися» від незаконних дій так званої «самооборони». Хоча і не повністю відійшов, бо оплата проводиться через нього (Єдиний центр через Медведя виділяє по 120грн. в день, а Косівський дає хлопцям лише 70).

Під зверненням на твою підтримку підписалися лише найбільш «авторитетні» люди краю: Пруцков, Романюк і інша шушера. Могли би підписати хоча б Медвідь, Зелінський, Косівський та хоча б один представник сільських громад, як написано у зверненні. А тих людей, які представляли район в Ужгороді на твою підтримку, ти і сам бачив. Вони тепер, чекаючи змін у владі, тимчасово призупинили свою основну діяльність: бандитизм, рекет, контрабанда сигаретами і наркотиками. Чекають твого призначення, щоб ти потім віддячив їм, захищаючи їх від правоохоронних органів.

В той час в Рахові порядні інтелігентні люди нашого краю проводи мітинг не лише в підтримку Сурмачевського, а й з головною вимигою   - наведення порядку в районі: щоб не було дурацьких барикад, щоб не було ідіотських виступів з трибун, щоб нарешті запрацювали правоохоронні органи. І тут знову проявила себе твоя група підтримки: свистом, матюками, криками вони старалися заглушити виступи заслужених інтелігентних людей.

Шановний Вікторе Степановичу, росіяни говорять: «скажи, кто твой друг и я скажу, кто ты». В страшному сні не можу таке представити: тебе призначають головою РДА і ці всі бандюки ногою відкривають двері в твій кабінет. Працював би ти спокійно і дальше в економічному відділі. А тепер, не залежно від того, кого призначать головою адміністрації, посади для тебе вже не буде.

Так що твої друзі тебе «спалили».

Земляк

admin

Коментарі :


30.03.2014 19:08 Дмтро

Пан "інкогніто" збирався когсь спалити, але сам бачу горить, боїться напевно за крісло яке йому пообіцяв Сурмачевськй і назває людей які відстоювали своду від старої гнлої системи, бандюками, хоча на мітнгу побоявся і пікнути сидів і спостерігав з боку. І як казав одн відомй політк не можна лити чисте вино в грязні бокали. Отож хай хоч раз на Рахівщині буде справедлиість і до влади прийдуть молоді і перспектвні люди і вибір по справедливості для Рахівчан це Турок Віктор Степанович. Слава Україні!!!


27.03.2014 21:54 Ігор

Хтоб казав ати би мовчив каструлькін Косівський вас іспользував як кончену простітутку і дав копіки. А сміються не з статей а з вас дебілів бо вам туй жити, і розбирати тоті барикади.


26.03.2014 18:58 Бердар Іван

це відверта брехня, ніяких грошей ніхто нікому не платить, по крайній мірі я ці так звані гроші не отримував, і будьте ласкаві припиняйте ви з цими статтями з вас вже люди сміються!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат