У 4 районах з головами РДА не можуть визначитися

rionews 24.03.2014 19:57 ПОДІЇ

Тячівський, Рахівський, Свалявський і Хустський райони досі не дійшли одностайного рішення щодо голів РДА. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив очільник краю Валерій Лунченко.

За словами губернатора, по Хустському району ситуація така, що кандидати між якими не могла визначитися громада врешті-решт зняли свої кандидатури і тепер він чекає на пропозиції громади щодо наступних кандидатів.

Стосовно Тячівського району, де одна частина громади підтримує Голубку, а інша Мейсароша, Валерій Лунченко зазначив, що наразі вже є порозуміння того, що хтось таки має зняти свою кандидатуру на користь опонента, щоправда ще не ясно хто саме це зробить.

Рахівський район, де за першість змагалися Кравчук та Сурмачевський ситуація теж досі не прояснилася. Як з\ясувалося, О. Кравчук, яка заявила, що знімає свою кандидатуру, знімає її не на користь опонента. Натомість громада, яка підтримувала її кандидатуру внесла замість неї кандидатуру Віктора Турока.

Що стосується Свалявського району, то Валерій Валерійович повідомив, що перед прес-конференцією до нього звернулися сільські голови 18 із 21 сіл Свалявщини і попросили зачекати з погодженням кандидата Івана Сай. Щодо Івана Дрогобецього, то Валерій Лунченко наголосив: ця кандидатура на посаду керівника Свалявської РДА не розглядатиметься.

rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат