Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.03.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 25 березня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави у компанії бажаних співрозмовників. Нехай весняна прохолода підбадьорює вас до активної роботи протягом дня. Пам’ятайте, що щасливі миті потрібно ловити і зберігати у пам’яті, аби у часи смутку вони підбадьорювали вас спогадами. Впевненості у власних силах і загалом хорошого вівторка!

Цитата дня:   Два дні в твоєму житті найважливіші: день коли ти народився і день, коли зрозумів, навіщо.

© Марк Твен


25 березня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі сильний дощ, гроза, вдень місцями дощ. Вітер північний 7-12, вночі місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень 7-12° тепла.
Автошляхи: Вночі сильний дощ, гроза, вдень місцями дощ. Вітер північний 7-12, вночі місцями шквали 15-20 м/с. Видимість 1-2 км, в сильних опадах місцями 200-500 м.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі сильний дощ, гроза, вдень часом невеликий дощ. Вітер північний 7-12, під час грози шквалисте посилення 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ   25 березня Олександр, Володимир, Григорій, Іван, Дмитро



Цей день в історії

• 1668 — Відбулися перші в Америці кінські перегони
• 1807 — британський парламент 283 голосами проти 16 прийняв Акт про заборону работоргівлі (англ. Abolition of the Slave Trade Act). З цього дня торгівля людьми у вигляді купівлі-продажу, переводу або бартеру, вважалась незаконною[1]
• — Почались регулярні перевезення по залізниці Свонсі та Мамблза (Велика Британія). Вона стала першою залізницею з регулярними пасажирськими перевезеннями.
• 1848 — Весна народів: у Відні опубліковано проект Конституції, розроблений комітетом під керівництвом міністра внутрішніх справ Піллерсдорфа. Австрія оголошуваласьконституційною монархією (без Угорщини та володінь в Італії), визнавалась свобода совісті, друку, зібрань, петицій, союзів, рівність громадян, створювався двопалатний рейхстаг(нижня палата обирається народом, верхня — частково призначається імператором з принців Габсбурзького дому, частково обирається крупною аристократією), законодавча влада лишалась за імператором та рейхстагом, причому закони мали вступати в силу лише після затвердження обома палатами та імператором


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 26 березня — «РІО-2, 3D». Поч. о 13.00, 16.30. “Феї: Таємниця піратського острова, 3D». Поч. о 10.00, 11.30, 15.00. «300 спартанців: Відродження імперії, 3D”. Поч. о 18.30, 22.10. “Володіння 18”. Поч. о 20.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 26 березня   — «300 спартанців: Розквіт імперії, 3D». Поч. о 10.00, 19.45. «РІО-2, 3D”. Поч. об 11.45, 16.00, 17.50.   “Need for Speed: Жага швидкості, 3D”. Поч. о 13.40, 21.35. “Прокляття-2, 3D”. Поч. о 23.45.

Падіюн
До 25 березня — фотовиставка «Твої права через об’єктив фотокамери».

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 2 квітня — виставка до 200-річчя Тараса Шевченка.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто подбати про постановку нових цілей. Впровадження нових технологій і методик у робочий процес дадуть гарний результат. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання узятих на себе зобов'язань. Намагайся не приймати важливих рішень. Увечері тобі варто поговорити з психоаналітиком і обговорити свої переживання.
Телець Цей день варто провести в повному спокої. Тобі потрібно проаналізувати свої минулі помилки, щоб уникнути втрат. У другій половині дня постарайся навести порядок у своїй документації. Не варто відкладати виконання рутинної роботи. Увечері обов'язково займися духовною практикою, щоб відновити енергетику.
Близнюки У першій половині дня намагайся не втручатися в плітки та інтриги. Твоїй репутації загрожує небезпека, будь уважніше. У другій половині дня на тебе чекає важлива розмова з керівником. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з людьми, які вороже ставляться до твоїх ідей. Увечері обов'язково займися профілактикою респіраторних захворювань.
Рак. Сьогодні тобі доведеться відстоювати свою думку перед колективом. Не варто розпалювати конфлікт, будь раціональною та стриманою. У другій половині дня спробуй обговорити свої напрацювання з наставником. Тобі потрібно спиратися на свій професійний досвід, а не на чужі переконання. Увечері можуть виникнути складнощі в роботі сантехніки.
Лев Сьогодні твоя неуважність може зіграти злий жарт. Стеж за своїми документами та цінними речами у громадських місцях. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від конкурентів. Не поспішай приймати рішення, зістав отримані відомості. Увечері ти зможеш отримати приємні емоції від спілкування з друзями.
Діва. У першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з вороже налаштованими людьми. Освоєння нових знань і навичок поліпшить твої результати. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від керівництва. Не варто боятися відповідальності і додаткового навантаження. Твоя кар'єра піде в гору, якщо рішуче діятимеш.
Терези Сьогодні тобі варто звернути увагу на поради близької людини. Намагайся уникати авантюр і сумнівних пропозицій. У другій половині дня тобі вдасться вирішити важливе фінансове питання. Твої колеги підтримають важливе рішення, яке принесе успіх. Увечері розслабся перед телевізором і переглянь веселий фільм.
Скорпіон Сьогодні тобі варто скористатися своєю інтуїцією. Ведення ділових переговорів дасть гарний фінансовий результат. У другій половині дня старайся сконцентруватися на найважливішій задачі. Не розпиляй свою увагу на дрібниці, тоді отримаєш високі результати. Ввечері на тебе чекає приємна зустріч із людиною з минулого.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Тобі потрібно аналізувати більш уважно всю отриману інформацію. Твої партнери готують змову, будь уважніше. Нові ідеї варто обговорити з керівником, щоб отримати схвалення. Увечері тобі варто зайнятися профілактикою хронічних захворювань
Козеріг Вранці вдалий час для ділових поїздок і важливих переговорів. Тобі варто використовувати свою чарівність, щоб укласти угоду. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію, яка збільшить твій прибуток. Намагайся швидко приймати рішення і діяти, відповідно до обставин. Увечері можуть завітати родичі, які порушать твої плани.
Водолій. У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від своїх партнерів. Тобі потрібно терміново змінити свої робочі цілі. У другій половині дня можуть виникнути проблеми у вирішенні фінансових питань із партнерами. Не варто йти на поступки, відстоюй свою точку зору. Увечері занепад сил і спустошеність можуть призвести до депресивного настрою.
Риби Цей день підходить для працевлаштування та зміни роботи. Проявивши наполегливість у спілкуванні, ти досягнеш поставленої мети. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Не варто панікувати і провокувати серйозний конфлікт. Порада друга допоможе врегулювати складну ситуацію і уникнути проблем.



А зараз — усміхніться :)

"Щоб до 22:00 був дома" - сказали мені батьки.
Сидів дома, чекав 22:00, а після 22 пішов...



Добре бути гусеницею: жереш - жереш - жереш, потім закутуєшся, спиш - спиш - спиш, прокидаєшся - красуня!



Найбільше чоловіків насторожують дві речі: незрозумілий шум в двигуні автомобіля і дівчина, яка раптом стала такою лагідною і доброю.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат