СБУ та новий прокурор обіцяють, що недопустять російських окупантів в Закарпаття  

admin 24.03.2014 14:44 ПОДІЇ


Новопризначений прокурор Закарпаття Олег Сидорчук під час першої прес-конференції в Ужгороді розповів, що ще не встиг осягнути усіх проблематичних питань на території області, особливо «беручи до увагу політичну ситуацію і взагалі що відбувається у країні». Утім, одним з перших питань, яким він займається, є сепаратистська діяльність окремих закарпатців.


За словами прокурора, за втручання прокуратури області внесено до Єдиного реєстру провадження за фактом закликів до порушення територіальної цілісності України. Справа наразі розслідується фахівцями СБУ. Про результати прокурор пообіцяв поінформувати.

Мова йде про публікації на окремих сайтах, зокрема, російських, а також місцевих. «Конкретніше – інтерв’ю з особою, яка закликала до розколу України та до того, щоб на нашу територію були введені війська іншої держави», - уточнила керівник прес-служби прокуратури області Вікторія Попович.

Повідомлення про підозру ще нікому не оголошено. Прізвища не називають, «щоб не робити йому рекламу».

Представників закарпатських веб-сайтів закликали уникати розповсюдження подібної, оскільки за це також існує відповідальність. Наразі до тих, хто опублікував згадане інтерв’ю, до неї не притягатимуть.

Іншими завданнями прокурора до підлеглих стане припинення незаконних оборудок із землями та незаконної вирубки лісу, «яка тут мала, на скільки мені відомо, системний характер», - каже прокурор.  
Джерело: zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат