Хто хоче керувати на Рахівщині-2

admin 22.03.2014 10:20 ПОДІЇ

Ще один лист в редакцію з Рахівщини:

Прочитавши заказну (як пишуть в коментарях) статтю відомої авторки Нетоцьки, ми і собі рішили заробити. Якщо всі люди Рахівщини (приблизно 100000) дадуть нам по 5 коп., то будемо мати на чай і до чаю. А якщо це прочитають і за межами району до заробимо,як казав відомий гуморист А.Райкін, «бешеннье деньги».

Так от: в четвер відбулася дуже важлива подія в житті району-збори підприємців. Збори проводились в великому залі адміністраціє поважна пані Орися Кравчук,заваливши вхід дерев’яними піддонами та шинами (щоб ніхто не мішав) вже хазяйнує місяць. Вона спить і бачить іще одна потуга і буде хазяйнувати в цілій будівлі. Організували це дійство в робочий час дуже поважні, авторитетні люди краю: Віктор Медвідь - лікар рай лікарні бувший голова адміністрації, якого звільнили за взятку, 3елінський Е. Францішкович - сільський голова Ясіня та Фірка М.І. - заступник голови районної ради Беркели М.М.,який до цього часу ще перебуває на роботі. Чомусь так вийшло,що вони всі є члени однієї політичної партії Закарпаття. В перших рядах розмістили членів «самооборони» на чолі з наставником Пруцковим, який навіть неповнолітніх учить основам Кримінального кодексу України. Це мабуть для того,щоб підприємці правильно рахували голоси. Приємно вразило те, що наша «самооборона майданівців» збільшується. Кажуть,що крім відомих вже нам штукатурів, чарліїв та інших, їхні ряди поповнили свати Зелінських відомі не лише в Ясінях, а й за межами країни , р'яні поборники законності та правопорядку. Ми розуміємо, що таємний режисер всіх сценаріїв Медвідь з свого аптечного бізнесу та взяток з лікарської діяльності має можливість оплачувати цих «тітушок», а от як платять з своїх державних окладів Зелінський і Фірка,нам не зрозуміти ніколи.
Як не старався штукатур направити хід проведення зборів у правильне для Кравчук Орисі русло(вибори її головою адміністрації),підприємці чомусь почали займатися своїми справами-виборами голови підприємців району, редагуванням статуту та інш. Після розгляду всіх питань, Німчук закрив засідання і більшість підприємців покинуло залу. Але дійство на цьому не закінчилось: після двогодинних потуг пройшло ще одно голосування "головного питання": п.Кравчук «вибрали» головою адміністрації.
Ми не будемо рахувати,скільки на той час підприємців вже покинули зал(наступним разом пропонуємо покласти пост «ті тушок» на вихідних дверях), але голосування відбулося як у Криму при «повному кворумі»: з 2500 підприємців району голосували аж 40 присутніх на той час в залі, з яких близько половини незамінні самооборонці - "палки виручалки". Пруцков, який навіть неповнолітніх учить основам Кримінального кодексу України. Ми думаємо, інформація про те, що «всі» підприємці району підтримали Орисю вже сьогодні ляже на стіл голови ОДА та в засобах інформації. Хоча після проведення зборів голів населених пунктів, де три керівники сіл підтримали Сурмачевського, решта утримались і жоден не підтримав Кравчук інформацію засекретили.
Ми пропонуємо Кравчук Орисі провести з допомогою «тітушок» збори
штукатурів, плиточників, сантехніків, електриків, малярів, бляхарів та інших. Можливо хтось і підтримає її (якщо буде хороша охорона). Хоча можливо краще провести всеукраїнський референдум. Але ні - коштів на таку кількість «тітушок» не вистачить в тих однопартійців.

Р.5. Приносимо вибачення пані Нетоцькій в плагіаторському використанні назви її статті. На правах реклами:
До відома автовласників: на площі перед адміністрацією проводиться безплатна заміна зимових шин на літні. Одна умова - приносите одну шину, а забираєте три.
Проводиться розпродаж дерев’яних піддонів. Хто бере два піддони -- отримує бонус (півлітра), хто більше-«косячок». За довідками звертатись до начальника «самооборони».

Н.Е.Кокіш і Н.Е.Мельник

admin

Коментарі :


23.03.2014 23:35 юра

Во движуха в рахове кинв и крим нервно курит в сторонке. К авторам статьи излагайте суть что хотели етим сказать может и вам пузерьок достанетса. А аферистов таких как сурмачетский и думен уже зажрались.


23.03.2014 17:51 Гуцул-Рахів

А що Сурмач неграмотний написати сам а пише йому Ференц петро петрович по поганялу Слон, що є головою Богданської с.ради? Ганьба пройдисвітам!!!


23.03.2014 17:48 Гуцул-Рахів

Це вже треба так брехати, що самим вже нерозуміти??? Насправді, в цій статті пишуть зовсім неправду, адже Німчук відкрив збори після чого, німчука за невиконння своїх обов"язків усунили з посади і недивлячись на те, що Зелінський Е. та деякі інші підприємці просували Личковського Юрка, але шляхом голосування пвдприємці вибрали Бернаря Ігоря Івановича. після чого підприємці підтримали кандидатуру кравчук орисі на голову Рахівської РДА а за Сурмачевського ніхто і чути нехотів!!! І на другий день, Сурмачевський та Думин Ярослав(мер міста) почали відзвонювати підприємців як то так сталося та хотіли відмінити дані зоби підприємців. Але не так сталося як гадалося, цим двом злодіям Сурмачевському та Думину нічого не вийшло!!! Думин Ярослав вже всі вільні земельні ділянки в м.Рахів вкрав, також поставляє через свого рідного брата Василя спочену їжу в Рахівські садики та Рахівську лікарню!!!доречі: совсім недавно думин мав протокол про корупцію за гроші на харчі в Рахівські садики.


22.03.2014 18:50 ))

рахівська "самооборона"зупинила машину з лісом.нічого не розуміючи в документах,казали,що ліс лівий.доколупали шофера так,що той дав їм 400грн.на тому і розійшлися


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат