Клієнти "Кредобанк" зможуть знімати готівку без комісії у будь-якому банкоматі України

admin 13.03.2014 09:47 СОЦІО

Уже в найближчому майбутньому банк реалізує проект з міграції усього масового та стандартного сегменту платіжних карт на лінійку MasterCard Debit, що дасть змогу держателям зарплатних, пенсійних та студентських карт знімати готівку у будь-якому банкоматі України без комісії.

На початку березня «Кредобанк» змінив статус асоційованого члена на статус принципового члена платіжної системи MasterCard.

Новий статус в платіжній системі, яка є стратегічним партнером банку, дасть змогу запропонувати клієнтам нові можливості в карткових розрахунках, серед яких – безкоштовне отримання готівки у будь-якому банкоматі України та емісія платіжних карт з чіпом та технологією MasterCard® PayPassTM.    
Уже в найближчому майбутньому банк реалізує проект з міграції усього масового та стандартного сегменту платіжних карт на лінійку MasterCard Debit, що дасть змогу держателям зарплатних, пенсійних та студентських карт знімати готівку у будь-якому банкоматі України без комісії. Запланований перехід також дозволить банку оптимізувати структуру трансакцій, оскільки відсутність комісії за отримання коштів заохочує клієнтів залишати кошти на карті та використовувати їх у безготівкових операціях.

Принципове членство «Кредобанку» в системі MasterCard дозволить не лише розширити масштаби спільних проектів, а й запровадити нові інноваційні технології для комфорту та безпеки платежів своїх клієнтів. Так, вже з четвертого кварталу 2014 року банк планує розпочати емісію карт MasterCard PayPass з чіпом та можливістю безконтактних розрахунків.

«Партнерство з MasterCard за останні роки стало стратегічним для «Кредобанку». Підвищення статусу в платіжній системі MasterCard відкриває банку нові можливості для пропозиції клієнтам комфортних та інноваційних рішень з простими та вигідними тарифами. Вже сьогодні банк запровадив безкоштовне отримання готівки у будь-якому банкоматі України для окремих карткових продуктів, а наступним кроком стане початок випуску чіпових платіжних карт за технологією MasterCard PayPass, що дають додатковий комфорт і захист для клієнтів», - говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак.
«Наша співпраця з «Кредобанком» розпочалася з 2000 року. За цей період ми реалізували чимало успішних проектів та зробили щоденні розрахунки, покупки та фінансові операції наших клієнтів простішими, зручнішими та безпечнішими. Ми раді, що завдяки новому статусу «Кредобанку» всі переваги наших продуктів та найінноваційніші платіжні рішення стануть доступними ще більшій кількості держателів платіжних карт», - відзначає генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні Віра Платонова.  

admin


За матеріалами прес-служби ПАТ "Кредобанк"

ТЕГИ : MastercardКредобанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат