Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.03.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 13 березня. Зустрічайте новий день під акомпанемент улюблених мелодій за чашечкою улюбленої кави. Нехай важливі справи не порушують вашого гармонійного стану. Смачного ранкового кавування, бажаних співрозмовників і загалом вдалого четверга!

Цитата дня:   Почуття долають будь-які, найбільш міцні грати, безстрашно вириваються на волю, не визнаючи ані державних кордонів, ані мовних чи релігійних бар'єрів. Вони вільні, вони знаходять один одного, незважаючи на в'язниці, придумані людьми.

© Марк Леві "Діти свободи"


13 березня 2014 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу. Вдень 10-15° тепла, в горах місцями 2-7° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу. Вдень 12-14° тепла.


ІМЕНИНИ 13 березня - Василь, Домініка, Кіра, Марина, Нестор


Цей день в історії

1639 — Кембриджський коледж (Массачусетс, США) названий Гарвардським за ім'ям Джона Гарварда.
1669 — Підписані Глухівські статті — договір про права українських козаків, укладений між Москвою та козацьою старшиною.
1781 — Вільям Гершель відкриває Уран, сьому планету Сонячної системи.
1809 — Сер Джордж Гордон зайняв місце в британській Палаті лордів як лорд Байрон.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
13 березня — концерт з нагоди 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка. Учасники: Заслужений академічний Закарпатський народний хор, Симфонічний та Камерний оркестри. Солісти: Марія Зубанич, Оксана Ільницька-Харлаліс, Мирослава Швах-Пекар, Сузанна Касо, Олена Юрош, Петро Матій, Михайло Подкопаєв, Олександр Товт. Диригент — Наталія Петій-Потапчук. Ведучі — Наталія Делеган та Василь Матола. Поч. о 18.00,

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можуть виникнути складнощі під час поїздок. Неуважність може зіграти з тобою злий жарт і принести незручності. У другій половині дня не варто злитися і ображатися на поведінку своїх колег. Тобі потрібно навчитися справлятися з усіма складнощами і перешкодами самостійно. Увечері стережися спілкування з незнайомими особами в транспорті.
Телець Цей день варто присвятити роботі з аналізу інформації. Факти і статистика допоможуть розібратися в причинах твоїх невдач. У другій половині дня стосунки з керівництвом будуть напруженими. Тобі не варто заперечувати свою провину, будь чесною і прямолінійною. Увечері обов'язково обговори свої душевні переживання з близькою людиною.
Близнюки Забобони можуть зіпсувати твій звичний розпорядок дня. Намагайся не втручатися в суперечки і розбіжності між колегами. У другій половині дня нові партнери зажадають від тебе поступок. Не варто йти на поводу, дотримуйся наміченого плану. Увечері можуть завітати неждані гості, тому приведи в порядок квартиру
Рак. Сьогодні тобі потрібно бути уважною до проблем оточуючих. Твоя порада буде життєво важливою для близької людини. У другій половині дня подбай про порядок на робочому місці. Твій керівник запропонує вигідні перспективи. Вечір варто присвятити косметичним процедурам із догляду за шкірою.
Лев Сьогодні можливе загострення стосунків і конфлікти з колегами. Твої невиправдані амбіції можуть спричинити розбіжності з керівництвом. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на побутові складнощі. Тобі потрібно зосередити свою увагу на вирішенні фінансових питань. Увечері відмовся від походу в галасливі місця з великою кількістю людей.
Діва.У першій половині дня тобі варто обговорити свої наміри та нові ідеї з керівництвом. Тримай свої плани в секреті від колег. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Постарайся проявити щиру зацікавленість і ввічливість під час ділових переговорів. Увечері варто відвідати близьких родичів і надати посильну допомогу
Терези Цей день принесе складності у вирішенні фінансових питань. Тобі потрібно відразу відкласти ті справи, які тебе стомлюють. У другій половині дня спробуй абстрагуватися від ситуації і знайти нестандартне рішення проблеми. Керівника ігнорувати не варто. Увечері спробуй розслабитися перед телевізором і подивитися веселий фільм.
Скорпіон Цей день принесе удачу і легкість у всіх починаннях. Хвиля творчої енергії дозволить швидко досягти поставлених цілей. У другій половині дня ти отримаєш прибуткову пропозицію від незнайомої особи. Не варто роздумувати і сумніватися - у тебе все вийде. Увечері прогуляйся по парку або рушай в театр із друзями.
Стрілець Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію від свого керівника. Не варто обговорювати свої проблеми з колегами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Прояви спокій і мудрість, тоді ти досягнеш бажаних результатів. Увечері обов'язково займися своїм здоров'ям і профілактикою хронічних захворювань.
Козеріг Цей день буде результативним для переговорів і укладання великих угод. Обов'язково порадься з керівництвом перед прийняттям важливого рішення. У другій половині дня тобі потрібно звернути увагу на отриману інформацію. Аналізуй тільки факти, не спирайся на досвід минулого. Увечері поговори з близькою людиною про свої душевні переживання і страхи.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Не варто водночас братися за кілька справ. У другій половині дня твій керівник може зробити позапланову перевірку. Тобі потрібно в першу чергу привести в порядок всю документацію.
Риби Сьогодні буде складний і емоційно напружений день. Провокації з боку конкурентів можуть загострити стосунки з керівництвом. У другій половині дня приділи увагу аналізу своїх помилок. Тобі вдасться вирішити всі фінансові питання завдяки допомозі старого друга. Увечері постарайся відмовитися від вживання жирної і важкої їжі.



А зараз — усміхніться :)

Вчителька української мови, проходячи біля кабінету трудовика, наступила на цвях! Трудовик був в шоці... Таких дієприкметникових зворотів в українській мові він ніколи не чув!




Пунктуальність - це коли приходиш на 5-10 хвилин раніше і потім ще півгодини чекаєш ту сволоту, яка просила тебе не спізнюватися.




Якщо дівчина потрапить на безлюдний острів зі своєю сумочкою - вона обов'язково виживе.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат