У Виноградові "тітушок" Балоги люди поставили на коліна

admin 24.02.2014 22:39 ПОДІЇ

Сьогодні, 24 лютого, відбувся мітинг у підтримку чинного мера міста Виноградів Степана Бочкая. А згодом виноградівці поставили на коліна "тітушок" Балоги.



Як пише сайт "Нове Закарпаття", на мітингу в підтримку мера були присутні виноградівці, яким не байдужа доля міста. Перед людьми безпосередньо виступи сам мер Степан Бочкай, депутат районної ради Юрій Довбак, священнослужителі різних конфесій, які засудили будь-які заклики до насильства та протизаконних дій громадян.

Також, виступаючи, висловили своє обурення щодо висловів деяких представників ВО «Майдан», які у своїх виступах дозволили собі обізвати співгромадян «бидлом». Також присутні вимагали виступу чинного голови районної ради Олега Любімова, проте його не було на робочому місці.

Два чи три десятки провокаторів, приведених Любімовим, зіткнулися із двома сотнями жителів Виноградова, які прийшли на захист міських депутатів і мера.

Після з’ясування стосунків, деякі провокатори стали на коліна і просили вибачення за свої діяння.

Далі активісти спробували зняти Любімова з посади, але той втік і зачинився у себе в кабінеті. Через деякий час його таки довелося покинути, однак на площі його все ще чатували обурені виноградівці. Під крики «Ганьба!» Олег Любімов покинув площу.

Незадвовлені активісти запевнили, що вони таки доб’ються того, що голова райради складе свої повноваження.

Нагадаємо, що голова Виноградівської райради Олег Любімов є ставлеником і соратником Віктора Балоги і членом його партії Єдиний Центр.

admin

Коментарі :


24.02.2014 23:44 Іван

Да Ратушняк явно не рівно дихає до Балог.
І тепер ярий прихильник ВО "Свобода". БРАВО


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат