Аби відновити зруйонований Схід, треба спочатку змінити   законодавство

admin 13.08.2014 17:27 СОЦІО

Для того щоб сотні тисяч біженців з Донбасу почали повертатися у звільнені міста і селища, необхідно відновити зруйновану інфраструктуру. Для прискорення цього процесу Олександр Вілкул вийшов з низкою ініціатив щодо зміни законодавства.


- Якщо діяти за існуючим законодавством, то роботи можуть початися в кращому разі через п'ять-шість місяців. І внаслідок цього точно буде зрив навчального року. Це свідчить про те, що уряд повинен працювати дуже швидко і змінювати правове поле, - сказав Вілкул.

Зокрема, він запропонував дозволити можливість виготовлення проектів будівництва та відновлення об'єктів по частинах, а державна експертиза проекту повинна проходити максимум за три дні. Візування документів в Кабміні і прийняття рішення - протягом трьох днів, а державне казначество повинно робити оплату максимум протягом двох діб після отримання платіжного документа.

- Необхідно унічножіть бюрократичні зволікання і оперативно створити систему для відновлення інфраструктури, в тому числі шкіл. При цьому завдання влади - забезпечити прозорість витрачання коштів. Уряд зобов'язаний не допустити корупції на людському горі, - підкреслив Вілкул.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат