Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.08.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 13 серпня. Бадьоріться улюбленою ранковою кавою і не впускайте погані думки до своєї оселі. Насолоджуйтеся тим, що є навколо, додавайте до нього власну усмішку, й обов’язково отримаєте позитив у відповідь. Хорошого вам ранку й корисних справ у середу!


Цитата дня: Я іноді запитую себе: якого біса ми так крутимося? Щоб заробити гроші? Але на біса нам гроші, якщо ми тільки й робимо, що крутимося?

© Аркадій та Борис Стругацькі "Пікнік на узбіччі"

13 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер південний 5-10, під час грози місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 25-30°, в горах місцями вдень 18-23° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південний 5-10, під час грози місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 16-18°, вдень 28-30° тепла.



ІМЕНИНИ   12 серпня: Агнія, Ангеліна, Валентин, Герман, Іван, Максим


Сьогодні також:
• Міжнародний день шульг
• Туніс — день жінки
• Казахстан — день спорту (3 неділя серпня).
• Японія (з 13 по 15 серпня) — Буддійський фестиваль поминок померлих (Obon).



Цей день в історії

3113 до н.е. — за індіанським календарем Майя в цей день створено світ
1099 — Пасхалій II (Paschalis PP. II) обраний Папою римським
1521 — після тримісячної облоги загін іспанських конкістадорів на чолі з Ернаном Кортесом (Fernando Cortés Monroy Pizarro Altamirano) захопив столицю ацтеківТеночтитлан (зараз місто Мехіко)



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Доміон
До 13 серпня — “Король Сафарі” (Кумба), ЗD. Поч. о 10.00, 11.30. “Вартові Галактики”, ЗD. Поч. о 14.40, 18.20, 22.20. “Геркулес”, ЗD. Поч. о 13.00, 16.40.   “Секс-відео”. Поч. о 20.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 13 серпня — Зала “Cinema”: “Вартові галактики, ЗD”. Поч. о 10.00, 14.35, 21.20. “Черепашки-ніндзя, ЗD”. Поч. о 12.20, 16.55, 19.10, 23.30.   Зала “Cinematic”: “Король Сафарі, ЗD”. Поч. о 10.00, 14.20. “Я маю на увазі живих”. Поч. об 11.30, 16.00. “Побудь у моїй шкурі”. Поч. о 17.50. “Зворотний бік шлюбу”. Поч. о 19.50. “Ласкаво просимо в Нью-Йорк”. Поч. о 22.30.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні твоя неуважність може призвести до серйозних втрат. Сконцентруйся на роботі з документами й усунь усі свої недоліки. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на ідеї колег. Використовуй свої професійні навички, щоб розв'язати складну задачу. Увечері не варто навантажувати себе домашніми клопотами, замов їжу з ресторану.
Телець Перша половина дня ефективна для вирішення питань, які пов'язані з нерухомістю. Прислухайся до порад більш досвідчених фахівців, щоб заощадити кошти. У другій половині дня твої партнери можуть попросити додаткову документацію. Не варто нічого робити абияк, будь дисциплінованою і послідовною. Вечір краще присвятити прибиранню кухні і викинути непотрібні предмети.
Близнюки У першій половині дня твій керівник може здійснити перевірку. Старайся ухилитися від конфлікту і виконати всі поставлені вимоги. У другій половині дня тобі потрібно подбати про аналіз ринку конкурентів. Використовуй чужі ідеї собі на благо, додатково їх переосмисливши. Увечері спробуй розслабитися і почитай цікавий роман.
Рак. Цей день буде результативним для поновлення минулих ділових зв'язків. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб досягти результату. У другій половині дня партнери запропонують цікаву угоду. Пам'ятай, що ризик має бути виправданим, інакше можна багато втратити. Увечері родичі можуть попросити тебе про допомогу, будь раціональною.
Лев   Цей день варто присвятити довгостроковому плануванню. Тобі варто переглянути стосунки з партнерами, які приносять постійні збитки. У другій половині дня конфлікт із керівництвом може призвести до сильного емоційного стресу. Не варто афішувати свої почуття і обговорювати проблеми з колегами. Увечері тобі потрібно відволіктися від суєти і усамітнитися в комфортному місці.
Діва. Вранці на тебе чекає несподівана зустріч із цікавою особою. Намагайся зберегти гарний настрій і використовувати свій потенціал у роботі. Друга половина дня - вдалий час для обговорення творчих проектів. Тобі потрібно подбати про підготовку звітів і не затягувати час. Увечері спробуй утриматися від дальніх поїздок за кермом.
Терези Сьогодні тобі варто звернути увагу на обговорення планів колег. Старайся проявити ініціативу, щоб отримати заступництво з боку керівництва. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Тобі варто звернутися по допомогу до старого друга, щоб врегулювати ситуацію. Вечір найкраще провести в колі людей, які тобі цікаві і приємні.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає успіх у публічних виступах перед аудиторією. Ти розкриєш у собі нові таланти, що приверне увагу впливового покровителя. У другій половині дня спробуй обговорити свої напрацювання з новими партнерами. Будь наполегливою і цілеспрямованою, тоді швидко досягнеш успіху. Вечір варто присвятити улюбленому заняттю і відволіктися від проблем.
Стрілець Цей день ефективний для роботи з документами і складання звітів. Будь уважна, щоб не переробляти нічого, інакше витратиш зайвий час. У другій половині дня тобі варто відмовитися від участі в авантюрних угодах. Існує великий ризик втрати фінансів, тому прислухайся до порад оточуючих. Увечері на тебе чекає зустріч із близькою подругою, яка попросить про допомогу.
Козеріг Сьогодні вдалий день для реалізації довгострокових планів. Намагайся використовувати свої старі ділові зв'язки, щоб збільшити прибуток. У другій половині дня ти зможеш отримати інвестування від нових партнерів. Потрібно відразу обговорювати всі деталі договору, щоб не виникло непорозумінь. Увечері тобі потрібно відпочити на природі в приємній атмосфері.
Водолій. Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу своїх партнерів. Не поспішай приймати однозначні рішення, можеш припуститися фатальної помилки. У другій половині дня спробуй поговорити з людиною, якій ти довіряєш. Порада з боку допоможе уникнути неприємностей. Увечері тобі варто відмовитися від наміченої зустрічі з причини втоми.
Риби Цей день буде ефективним для налагодження нових ділових зв'язків. Використовуючи свою чарівливість, ти зможеш отримати гарні результати. У другій половині дня партнери можуть виставити додаткові вимоги до договору. Збери більше інформації, щоб уникнути фінансових втрат. Увечері зустріч із подругами допоможе тобі розслабитися і забути про проблеми.



А зараз — усміхніться :)


Смс від вихованого чоловіка...."МАТОМ ТЕБЕ ПРОШУ....ЙДИ ДОДОМУ!!"



- В мене найгірша робота на землі - сказала зубна щітка.
- Ну - ну, сказав туалетний папір!


Вирішив качати прес з ранку.
Встав в 6.00, ліг на підлогу, прокинувся в 11.00

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат