На Закарпатті відкрили "гарячу лінію" для військових

admin 13.08.2014 10:09 ПОДІЇ

Функціонує вона на базі Закарпатського обласного контактного центру за єдиним номером 0-800-501-484.

З метою надання своєчасної допомоги та виявлення потреб військовослужбовців задіяних в антитерористичній операції на Сході України, за ініціативою голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка в області запрацювала «гаряча телефонна лінія».

Зателефонувавши за цим номером абсолютно безкоштовно можна оперативно отримати консультаційну допомогу з того чи іншого наболілого питання. Звертатись на «гарячу лінію» можуть не лише бійці АТО та їхні родичі, а й усі небайдужі громадяни, які прагнуть допомогти нашим хлопцям на Сході. Дзвінки приймають фахівці Закарпатського обласного контактного центру разом з представником військового комісаріату, а від сьогодні відповідну допомогу тут надає й психолог Управління ДСНС України у Закарпатській області. Графік роботи працівника психологічної служби з 09:00 до 19:00.

Захищаючи нашу рідну землю від ворога військовослужбовці роблять неоціненну справу для народу України. Проте більшість з них перебуваючи у зоні АТО отримують травматичний стрес, що часто виникає під час військових дій і є одним з головних бар’єрів на шляху адаптації військових до мирного життя. Тож психологічна допомога, яку можна отримати зателефонувавши на «гарячу лінію» є одним з важливих аспектів подолання несприятливих наслідків стресової ситуації.

У ДСНС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат