КРОТОН: Кого хотів вбивати "Правий сектор" в Закарпатті?

admin 12.08.2014 15:15 ПОДІЇ

Закарпатська патріотично-виховна організація "КРОТОН" розповсюдила заяву, у якій звинувачує бойовиків із "Правого сектора", які мали намір ввезти в область крупну партію зброї.

Текст заяви, яку отримала наша редакція:

Кого хотів вбивати «Правий Сектор» в Закарпатті

Сьогодні ЗМІ повідомили про те, що спецпідрозділи міліції затримали на Львівщині бойовиків із Закарпаття, які везли в наш край десятки одиниць автоматів, кулеметів та гранатометів. ЗМІ повідомляють, що це були закарпатські представники «Правого сектору».

Минулого тижня міліція затримала вже бойовиків з цієї ультранаціоналістичної   організації, які штурмували Закарпатське управління СБУ. А сьогодні нова подія, яка змушує нас звернути увагу закарпатців на намагання українських націоналістів внести смуту в нашому чарівному краї.

Кого націоналісти-бойовики мали намір вбивати з цієї зброї?

Чию кров вони хотіли пролити в багатонаціональному Закарпатті?

Ця зброя потрібна на фронті, де ведеться війна з агресором, але ніяк не в нашому мирному краї. Якщо українські націоналісти хочуть зі зброєю в руках встановити «свої порядки», то це звичайний фашизм, який ніколи не приживеться в Закарпатті, де мирно віками проживають разом угорці, русини, німці, словаки та інші національності.

Ми рішуче засуджуємо дії бойовиків і вимагаємо від правоохоронних органів справедливого покарання.

Ми -- закарпатці і гордимося цим!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат