Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.08.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 12 серпня. Будьте впевнені у своїх силах і не дозволяйте неприємним емоціям псувати ваш настрій. Нехай радують хороші люди, а також приємні дрібниці. Не відмовляйте собі у ранковій каві. Миру вам і любові!

Цитата дня: Не забувай свої мрії, вони стануть двигуном твого існування, від них буде залежати смак і запах кожного твого ранку.

© Марк Леві "Між небом і землею"

12 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, короткочасні дощі, вдень місцями сильні. Грози, подекуди град. Вітер північно-західний 7-12, під час грози поривчастий 17-22 м/с. Температура повітря вночі 14-19° тепла, вдень 22-27°, в горах місцями 17-22° тепла.
Автошляхи: Короткочасні дощі, вдень місцями сильні. Грози, подекуди град. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в зливах 500-900 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12, під час грози поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 17-19°, вдень 25-27° тепла.

ІМЕНИНИ   12 серпня: Агнія, Ангеліна, Валентин, Герман, Іван, Максим




Цей день в історії

1949 — в Лондоні через шпаків, які розмістилися на хвилинній стрілці годинника, Біг Бен став відбивати час із запізненням на чотири з половиною хвилини;
1953 — Енн Девідсон стала першою жінкою, яка самостійно перепливла на яхті Атлантичний океан;
1953 — Радянський Союз на Семипалатинському полігоні здійснив перше випробування водневої бомби;
1959 — в СРСР дозволили продавати в кредит товари довгострокового користування;



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
12 серпня — відкриття виставки Іванки Войтович «Час на каву».

Доміон
До 13 серпня — “Король Сафарі” (Кумба), ЗD. Поч. о 10.00, 11.30. “Вартові Галактики”, ЗD. Поч. о 14.40, 18.20, 22.20. “Геркулес”, ЗD. Поч. о 13.00, 16.40.   “Секс-відео”. Поч. о 20.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 13 серпня — Зала “Cinema”: “Вартові галактики, ЗD”. Поч. о 10.00, 14.35, 21.20. “Черепашки-ніндзя, ЗD”. Поч. о 12.20, 16.55, 19.10, 23.30.   Зала “Cinematic”: “Король Сафарі, ЗD”. Поч. о 10.00, 14.20. “Я маю на увазі живих”. Поч. об 11.30, 16.00. “Побудь у моїй шкурі”. Поч. о 17.50. “Зворотний бік шлюбу”. Поч. о 19.50. “Ласкаво просимо в Нью-Йорк”. Поч. о 22.30.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з новими партнерами. Тобі потрібно піти на поступки, щоб зберегти ділові відносини. У другій половині дня тобі варто подбати про вирішення організаційних питань. Намагайся використовувати підтримку колег, щоб досягти потрібного результату. Увечері спробуй розслабитися з допомогою масажу і приємних процедур.
Телець У першій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку на робочому місці. Тобі потрібно звернути увагу на вхідну інформацію і проаналізувати дзвінки. У другій половині дня керівник може оскаржити твої рішення. Не варто вступати в конфлікт, будь поблажливою і терплячою. Увечері варто обмежити вживання міцної кави і алкоголю.
Близнюки Вранці твої партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Намагайся не втручатися в інтриги, щоб не псувати свою репутацію. У другій половині дня спробуй поговорити з керівником про підтримку. Твої творчі плани можуть реалізувати однодумці. Увечері не варто обтяжувати себе важкою роботою по дому, просто відпочинь.
Рак. У першій половині дня твої плани можуть послужити приводом для конфлікту між колегами. Намагайся стримати емоції, щоб зберегти свою репутацію. У другій половині дня тобі варто навести порядок в робочій документації. Намагайся радитися з керівником перш, ніж прийняти рішення. Увечері поговори з подругою про свої душевні переживання.
Лев   У першій половині дня твої партнери можуть створити додаткові перешкоди. Потрібно переглянути умови договору і порадитися з юристом. У другій половині дня тобі варто подбати про відновлення старих ділових контактів. Порада подруги допоможе уникнути фінансових розтрат. Увечері спробуй не втручатися в суперечки між родичами старшого покоління.
Діва. У першій половині дня ти отримаєш високі результати завдяки сприянню керівника. Намагайся уникати конфлікту з конкурентами, інакше будуть втрати. У другій половині дня діалог з колегами буде напруженим і складним. Доведеться боротися за справедливість і відстоювати свої ідеї. Увечері тобі потрібен спокій і відокремлений відпочинок на природі.
Терези У першій половині дня не варто починати переговори з важливими партнерами. У тебе недостатньо інформації, щоб прийняти вірне рішення і зберегти фінанси. У другій половині дня перешкоди у вирішенні фінансових питань можуть тебе засмутити. Спробуй відволіктися від тих проблем, які ти не можеш вирішити самостійно. Увечері намагайся не нервувати і випити чай із заспокійливих трав з медом.
Скорпіон Перша половина дня результативна для переговорів з новими партнерами. Тобі потрібно активізувати всі свої сили, щоб домогтися поставленого результату. У другій половині дня керівник запропонує ведення нового перспективного проекту. Намагайся самостійно підібрати команду, на яку ти зможеш спертися. Увечері ділова вечеря з впливовою людиною буде вельми корисною.
Стрілець Сьогодні ти зіткнешся з протистоянням з боку колег. Потрібно використовувати всі засоби переконання і реальні факти, щоб отримати результат. У другій половині дня конфлікт з керівником може виникнути з твоєї вини. Спробуй врегулювати ситуацію мирним способом. Увечері розмова з партнером може тебе сильно засмутити і викликати неприємні спогади про минуле.
Козеріг Сьогодні ти отримаєш багато важливої інформації від старого ділового партнера. Спробуй уникнути діалогу з керівництвом, щоб ухилитися від конфлікту. У другій половині дня твої плани можуть порушити дії недоброзичливців. Пам'ятай, що все, що відбувається - на краще, тому тебе чекає успіх. Увечері романтична вечеря в затишному кафе принесе безліч позитивних емоцій.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути непередбачені фінансові розтрати. Будь уважна і стеж за документами і цінними речами в громадських місцях. У другій половині дня керівник може виявити недоліки в твоїй роботі. Тобі слід прийняти вірне рішення і виправити свою провину. Увечері не варто дратуватися через побутові недоліки і критикувати партнера.
Риби Сьогодні тебе чекає багато монотонної і нудної роботи. Тобі слід відмовитися від участі в публічних виступах перед колективом. У другій половині дня недоброзичливці можуть спровокувати конфлікт. Намагайся не втручатися в суперечки між колегами і вести себе спокійно. Увечері твоє самопочуття може погіршитися через загострення хронічних хвороб.



А зараз — усміхніться :)


- У мене дружина вагітна.
- Який місяць?
- Січень.



Спочатку Бог створив Землю. Відпочив.
Потім Бог створив Чоловіка. Відпочив.
Потім Бог створив Жінку. Більше ні Бог ні Чоловік не відпочивали ..



Сучасна молодь придумала новий спосіб самогубства:
перерізати собі кабель від інтернету.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат