Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.01.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 23 січня. Зважайте на приємні дрібниці цього дня, бо з них нерідко виростають великі речі й приємні емоції. Нехай ранок, наповнений ароматом свіжозвареної кави,   вселяє у вас впевненість і віру у те, що все буде добре. Налаштовуйте свої думки на позитив, адже рони мають здатність реалізуватися. Гарного вам четверга!

Цитата дня:   Найбільш моторошні місця в пеклі приберігаються для тих, хто залишається байдужим в часи моральної кризи (Д. Аліг’єрі).


23 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди: туман, слабка ожеледь. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 3° морозу 2° тепла, в горах місцями вночі 6-11°, вдень 4-6° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла.

ІМЕНИНИ 23 січня – Анатолій, Григорій, Макар, Павло.



Цей день в історії

1992 — у Києві пройшов І Конгрес українців колишнього Радянського Союзу.
1992 — Україна встановила дипломатичні відносини з В'єтнамом.
2002 — 18-річний Руслан Пономарьов з Краматорська достроково став наймолодшим в історії чемпіоном світу з шахів за версією ФІДЕ.
2005 — Інавгурація третього Президента України Віктора Ющенка.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
23 січня—2 лютого — виставка дитячої творчості присвячена 200-річчю Т. Г. Шевченка.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Ужгород, пішохідний міст
22 січня — живий ланцюг з нагоди Дня Соборності. Поч. о 14.30.

«Доміон»
До 22 січня — «Хоббіт: Пустка Смога-3D». Поч. о 13.30 та 20.20. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2-3D». Поч. о 10.00, 11.40 та 16.40. «Таємне життя Уолтера Мітті-2D». Поч. о 18.20.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 22 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу”. Поч. о 10.00, 17.45, 21.45. “Крижане серце 3D”. Поч. об 11.50, 15.40. “Тарзан 3D”. Поч. о 14.00. “47 Ронін 3D”. Поч. о 19.35.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні складний день для ділового спілкування, ведення переговорів тощо. Ти можеш почути на свою адресу багато претензій і витратиш нерви на з'ясування стосунків. Це дуже хороший час для перебування, прогулянок і відпочинку на природі. І дарма, що зараз зима і розпал робочого тижня. Добре поїхати куди-небудь недалеко, наприклад, за місто.
Телець Цей день - один із найбільш «практичних» цього тижня - займайся конкретними справами - конструктивними і такими, що приносять реальні, втілені результати. Проте у другій половині ти зможеш гідно компенсувати сьогоднішню працю - на тебе чекає відпочинок, розслаблення і емоційний комфорт. Скористайся ситуацією - поклич близьких і бажаних людей і влаштуй похід у сауну, наприклад. Але - без алкоголю!
Близнюки Куди б ти не їздила сьогодні, і яким транспортом - своїм чи громадським - стеж за своїм багажем і речами. Велика ймовірність крадіжок або втрат. А якщо ти у відрядженні втратиш ділові папери - проблем у результаті не оберешся. З самого ранку тебе «накриє» втома і якась хандра. Але цей стан ослабне протягом дня і до вечора зовсім зникне, залишивши тебе хай і не в піднесеному настрої, але хоча б у рівному і нормальному.
Рак. В емоційному плані це буде цілком комфортний день. Тільки будь уважна у фінансових питаннях - сьогодні день непомірних витрат і ризикованих вкладень. Краще згадай, кому і скільки ти заборгувала, а також згадай всіх своїх боржників. Нагадай собі (і їм), що «винен - віддати повинен». Закривши ці «висяки» ти з легким серцем можеш зустрітися з друзями в затишному кафе.
Лев Завжди наші наслідки суть відображення наших вчинків. Але сьогодні - особливо. Не варто цього дня займатися серйозними і важливими покупками - трохи утримайся. Інакше доведеться обмінювати або повертати назад куплену річ, а то і закинути на полицю до «найкращих часів», так жодного разу нею і не скориставшись. І не підписуй сьогодні важливі папери - це матиме погані наслідки.
Діва.Сьогодні не варто розслаблятися і проявляти слабинку в усьому, особливо у спілкуванні зі співробітниками і підлеглими. Також тобі доведеться більше уваги, часу і ресурсів приділяти своєму партнерові, коханому. Це дуже добре вплине на вашу сумісність і зіграє на руку вашому благополуччю. Закінчи день спільної прогулянкою, походом в кіно або театр
Терези На роботі постарайся проявити душевність і продемонструвати свої людські якості. Знайди у співробітників спільні з тобою інтереси, хобі. Поговори по душах, «про життя». Це зблизить вас, що добре відобразиться на спільній праці. Також дуже важлива якість, яку потрібно проявити і показати сьогодні - послідовність і логічність. Не розпиляйся і не влаштовуй аврал.
Скорпіон День буде важким для ведення переговорів, усіляких угод і контрактів. Вся справа в твоїй запальності і нетерпимості до людей. Не варто сьогодні занадто порушувати існуючий режим і сидіти допізна. І не важливо - з книгою, фільмом чи коньяком. Взагалі - приділи здоров'ю більше уваги - прогулянки на свіжому повітрі і вживання свіжих фруктів - саме те.
Стрілець Існує ймовірність, що багато сьогоднішніх справ ти не закінчиш, а залишиш купу незавершених «гештальтів». Доведеться тобі згодом розгрібати свої ж «хвости». Тому краще прояви терплячість і наполегливість і доведи всі справи до логічного кінця. Вечір проведи, займаючись улюбленою справою - вишивка, випічка тощо. Аби ти була задоволена і не нашкодила своїм стосункам з оточуючими.
Козеріг Утримайся від усіляких привабливих пропозицій виїхати куди-небудь - дорога для тебе сьогодні несприятлива. Ситуації на роботі залиш ненадовго - дай час процесу нормально розкритися. Це як у хірургії - оперують лише активну форму нариву, а до того займаються консервативним лікуванням. Твоє нинішнє натхнення перебуває в руках у дітей. Спостерігай за ними, грай із ними - ти отримаєш купу позитивної енергії та заряд невичерпного оптимізму.
Водолій. Твоя дратівливість і схильність до необачних вчинків сьогодні не призведе ні до чого хорошого. Навчися слухати оточуючих і хоч іноді приймати їхню точку зору до уваги. Не варто форсувати події, підганяти людей, поспішати з рішеннями тощо. Вечір проведи з друзями, займаючись активним відпочинком на природі.
Риби Сьогодні не найкращий час заводити нові знайомства і починати стосунки. Тож не варто ходити по «злачних» місцях із метою «знімання» партнера - на ніч або на життя. Також не варто з'ясовувати стосунки із вже існуючим партнером або чоловіком. Краще займися самоосвітою і навчанням - запишися на давно омріяні курси, наприклад, почитай «розумну» книгу тощо.






А зараз — усміхніться :)




Є люди, які несуть темряву, холод і хаос. Є люди, які несуть справедливість і спокій. І є я. Я несу кульочок...




— Тато, а що далі від Бердичева: Місяць чи Житомир?
— Не мороч мені голову! Підійди до вікна. Місяць бачиш?
— Бачу.
— А Житомир?



- Вовочка, а ти школярик?
- Я не школярик, я садист. Я в садочок ходжу.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат