Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.08.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні 6 серпня, середа. Зустрічайте екватор тижня у хорошій компанії за горнятком улюбленої кави. Гармонійне прокидання – одна з важливих умов вашого успіху. Не поспішайте випивати свою ранкову каву, насолоджуйтеся кожним ковтком, а заодно обмірковуйте плани на день. Успіху в усіх починаннях!

Цитата дня: Великі книги, як і любов, змушують нас інакше дивитися на світ.

© Фредерік Бегбедер

6 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Вітер північно-західний 5-10, під час грози подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 26-31°, в горах місцями 16-21° тепла.
Автошляхи: Місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень слабкий короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 16-18°, вдень 28-30° тепла.


ІМЕНИНИ 6 серпня - Борис, Гліб, Роман, Харитон

Сьогодні також:
  ООН: «Лікарі світу за мир»
  ООН: Всесвітній день боротьби за заборону ядерної зброї
Національні[ред. • ред. код]
  Аргентина: День дитини
  Барбадос: День незалежності
  Болівія: День незалежності
  ОАЕ: Прихід до влади правителя емірату Абу-Дабі шейха Заєда аль Нахайяна, президента країни (1966).
  Росія: День залізничних військ (від 1996)
  Ямайка: День незалежності
  Японія: Хіросімська меморіальна церемонія миру


Цей день в історії

1649 — Піррова перемога козаків у Зборівській битві. Зраджений кримськими татарами Хмельницький винуватить Москву, яка не надала допомогу; українсько-російські стосунки погіршуються.
1790 — Письменника Радищева засуджено до страти за книгу «Подорож з Петербургу до Москви».
1806 — Священна Римська імперія після відмови імператора Франца II від німецької корони припинила своє існування.
1807 — Росія, Пруссія і Франція підписали Тільзитський мир — були визнані завоювання Наполеона в Центральній Європі.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Кінотеатр "Доміон"
До 6 серпня — “Король Сафарі” (Кумба), ЗD. Поч. о 10.00, 11.30. “Вартові Галактики”, ЗD. Поч. о 13.00, 16.50, 20.40. “Геркулес”, ЗD. Поч. о 15.10, 19.00.   “Світанок планети мавп”, ЗD. Поч. о 22.40.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка живопису Лідії Астахової.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Кінотеатр “5-й елемент” (Ужгород)
До 6 серпня — Зала “Cinema”: “Геракл”, ЗD. Поч. о 10.00, 14.20, 19.50 (субота—неділя). “Планета мавп”. Поч. о 12.00, 21.50 (субота—неділя). “Домашнє відео: тільки для дорослих”. Поч. о 16.30, 18.10 (понеділок—п’ятниця). “Крок уперед: все або нічого”. Поч. о   23.55 (субота—неділя). Зала “Cinematic”: “Кіт Грім та зачарований дім, ЗD”. Поч. о 10.00, 17.00 (понеділок—п’ятниця). “Прогулянка сонячним світлом” . Поч. об 11.40, 18.35 (субота—неділя). “А ось і вона”. Поч. о 13.20, 20.20 (субота—неділя). “Космічний пірат Харлок”. Поч. о 15.00 (субота—неділя). “Майдан”. Поч. о 22.00 (субота—неділя).     Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій частині дня не варто звертати уваги на складнощі з документацією. Тобі потрібно поговорити з керівником та обговорити виниклі труднощі. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з новими партнерами. Тобі потрібно піти на поступки, щоб продовжити співпрацю. Увечері спробуй відключити телефон і побути на самоті.  
Телець Сьогодні на тебе чекає насичений і напружений день. Намагайся не відволікатися на непотрібні розмови з колегами. У другій половині дня тобі доведеться виконати великий обсяг роботи за інших. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу друзів, доведеться розбиратися самостійно. Вечір краще присвятити вирішенню сімейних питань і зробити необхідні закупівлі.  
Близнюки Сьогодні тобі вдасться вирішити кілька складних питань завдяки допомозі однодумців. Намагайся стримувати свій гнів і вести себе спокійно в діалозі з опонентами. У другій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з конкурентами. Не варто уступати свої позиції, борись до кінця. Вечір доведеться присвятити завершенню робочих справ.
Рак. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з новими партнерами. Варто використати свою чарівність, щоб досягти потрібної мети. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч з цікавою людиною. Настав час кардинальних змін, скористайся нагодою. Увечері ти зможеш цікаво провести час, приєднавшись до друзів.
Лев   Сьогодні буде багато дрібних конфліктів, які відвернуть твою увагу від головної мети. Спробуй відпустити ситуацію і не вживати ніяких дій. У другій половині дня твої партнери можуть спробувати розірвати ділові відносини. Скористайся допомогою досвідченого юриста, щоб уникнути втрат. Увечері намагайся не сперечатися зі своїм обранцем, краще сходіть в гості.
Діва. Перша половина дня результативна для спілкування з однодумцями. Тобі потрібно обговорити нові ідеї та отримати підтримку керівництва. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі суперечки і ухилитися від участі у публічних виступах. Прислухайся до поради подруги, тоді ти отримаєш високі результати. Увечері можуть виникнути складнощі в роботі побутової техніки, будь обережніше.
Терези Перша половина дня буде конфліктною і може порушити намічені плани. Керівник проведе позапланову перевірку, що виявить твої недоліки. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку в своїх звітах. Тобі вдасться виявити алгоритм успішних кроків і збільшити прибуток. Увечері твій супутник приємно здивує незвичайним подарунком.
Скорпіон У першій половині дня варто утриматися від прийняття кардинальних рішень. Тобі потрібно звернути увагу на аналіз вхідної інформації. У другій половині дня ти отримаєш заступництво з боку впливової особи. Використовуй вдалий шанс, щоб збільшити прибуток. Увечері розмова з партнерами може затягнутися, тому нічого не плануй.
Стрілець Сьогодні ти зможеш уникнути конфлікту з керівником завдяки підтримці друга. Намагайся не втручатися в інтриги і утриматися від підписання документів. У другій половині дня твої партнери можуть висунути додаткові умови для співпраці. Спробуй використовувати свою жіночу чарівність, щоб вирішити виниклу проблему. Увечері не варто звертати увагу на ревнощі партнера, будь стриманою і мудрою.
Козеріг У першій половині дня тобі доведеться відмовитися від намічених планів. Керівник запропонує тобі ведення цікавого і прибуткового проекту. Довірившись своєму професійному досвіду, ти приймеш правильне рішення. У другій половині дня партнери можуть створити конфліктну ситуацію. Не варто сперечатися, спробуй схитрувати, щоб досягти мети.
Водолій. Вранці твій настрій може зіпсувати сімейний конфлікт. Не варто братися за роботу, якщо ти не можеш сконцентруватися. У другій половині дня тобі вдасться переконати керівника в своїй правоті. Поговори відкрито про свою зацікавленість в кар'єрному зростанні. Увечері варто обмежити розтрати на розваги, і малокорисні придбання.
Риби У першій половині дня ти зможеш вирішити важливе фінансове питання. Не варто ділитися своїми планами та ідеями з колегами. У твоєму оточенні є таємний ворог, спробуй його визначити. У другій половині дня керівник дасть тобі дуже важливе доручення. Варто проявити дисциплінованість і педантичність, щоб зберегти репутацію.




А зараз — усміхніться :)


Мужик після довгої суперечки з тещею звертається до сина:
- Син, принеси бабусі крем для губ.
- Який крем?
- Такий в тюбику, на ньому "Момент" написано.



- Лікарю, щось мені з головою не добре!
- А без голови, думаєте, буде краще?



Дві подруги в магазині.
- Як думаєш, яку листівку краще купити - "Моєму Зайчикові" чи "Моєму Котикові"???
- А що таке?
- Та у мого козла завтра день народження!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат